Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.06.2009, 04:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Üyelik>Yardım

merhaba arkadaşlar birkaç tr.gg sitesinde gördüm kendi kayıt panelerini yapmışlar buu nasıl yapabiliriz yardım plsss Rolling Eyes
Mesaj27.06.2009, 06:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

birinci yöntem sitearaclari diye bi site var ordan hazır formu siteye koymak.
ikinci yöntem:
css ve html de ileri düzeye gelmek,
jquery öğrenmek,
sonrasında bedava-sitem'in formunun yerine kendi yaptığın ve işleyen kodu koymak.
______________

Mesaj27.06.2009, 06:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Asagıdakı Adımları Uygulayın
Arrow Sıtene Gırıs
Arrow Ekstraları degıstır
Arrow Ekstra Ekle
Arrow Oradan ılk önce Forum'u Ekstrasını Aktive Edin
Bu Kadar...
Üye Olanlar ıcın Bıde Gırıs Eklemek mi istiyorsun
Asağıyı ızle..
Arrow Sıtene Gırıs
Arrow Ekstraları degıstır
Arrow Ekstra Ekle
Arrow Oradan Saklı Sayfalar
Ekstrasını Aktif Edin herseyı Gorebıleceksınız Id Leri Felan...
Iyı Calısmalar.!
______________
Mesaj27.06.2009, 06:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemde Anlatımım Mevcut Ama
Örnek Görünüm

Forum Üye Girişi Yapmak ÇOK BASİT

Kodu Veriyorum...

KOD:

<form method="post" action="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/index.htm" name=""><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="ed12c8f449344a74a87d00af0594cfd6" />
<table height="147" width="100%" class="forumtabelle">
<tbody>
<tr>
<td><strong>Kullanıcı Adınız:</strong></strong><br /><input type="text" style="width: 100px;" name="modulenter[nick]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Şifreniz:</strong><br /><input type="password" style="width: 100px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="Giriş Yap" /><input type="hidden" value="login" name="mode" /></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm"><img class="" height="12" width="12" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" />
<strong>Foruma Üye Ol</strong></a></td>


Kod:
<form method="post" action="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/index.htm" name=""><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="ed12c8f449344a74a87d00af0594cfd6" />
<table height="147" width="100%" class="forumtabelle">
<tbody>
<tr>
<td><strong>Kullanıcı Adınız:</strong></strong><br /><input type="text" style="width: 100px;" name="modulenter[nick]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Şifreniz:</strong><br /><input type="password" style="width: 100px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="Giriş Yap" /><input type="hidden" value="login" name="mode" /></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm" _fcksavedurl="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm"><img class="" height="12" width="12" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" />
<strong>Foruma Üye Ol</strong></a></td>

Sitenizin Adını Yazınız Ve Ekleyiniz
______________
Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
Mesaj27.06.2009, 07:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben forum değil, csstore gibi bir üyelik sistemini sormustum yardım edebilcek yokmu?
Mesaj27.06.2009, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

O deidğiniz iste çokdan silinmiş
______________
Mesaj27.06.2009, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylassanaforumlari yazmış:
ben forum değil, csstore gibi bir üyelik sistemini sormustum yardım edebilcek yokmu?


O Gelişmiş Yapmış Biraz
______________
Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
Mesaj27.06.2009, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

exelancenet yazmış:
paylassanaforumlari yazmış:
ben forum değil, csstore gibi bir üyelik sistemini sormustum yardım edebilcek yokmu?


O Gelişmiş Yapmış Biraz


onunki siteye üye oluo senin verdiğin foruma yinede sağolasın seninkide işime yarıcak Smile
Mesaj27.06.2009, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önemli Değil Wink
______________
Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
Mesaj30.06.2009, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben google docs tan yapıorum uye olma bolumunu hergun bakıyorum uye olmak ısteyenlerı saklı sayfalar extrasından eklıorumm...
Mesaj03.07.2009, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

exelancenet yazmış:
Sitemde Anlatımım Mevcut Ama
Örnek Görünüm

Forum Üye Girişi Yapmak ÇOK BASİT

Kodu Veriyorum...

KOD:

<form method="post" action="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/index.htm" name=""><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="ed12c8f449344a74a87d00af0594cfd6" />
<table height="147" width="100%" class="forumtabelle">
<tbody>
<tr>
<td><strong>Kullanıcı Adınız:</strong></strong><br /><input type="text" style="width: 100px;" name="modulenter[nick]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Şifreniz:</strong><br /><input type="password" style="width: 100px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="Giriş Yap" /><input type="hidden" value="login" name="mode" /></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm"><img class="" height="12" width="12" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" />
<strong>Foruma Üye Ol</strong></a></td>


Kod:
<form method="post" action="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/index.htm" name=""><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="ed12c8f449344a74a87d00af0594cfd6" />
<table height="147" width="100%" class="forumtabelle">
<tbody>
<tr>
<td><strong>Kullanıcı Adınız:</strong></strong><br /><input type="text" style="width: 100px;" name="modulenter[nick]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><strong>Şifreniz:</strong><br /><input type="password" style="width: 100px;" name="modulenter[pwd]" /></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="Giriş Yap" /><input type="hidden" value="login" name="mode" /></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm" _fcksavedurl="http://siteadiniz.tr.gg/Forum/anmelden.htm"><img class="" height="12" width="12" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/e/exelancenet/arrowbullet.png" />
<strong>Foruma Üye Ol</strong></a></td>

Sitenizin Adını Yazınız Ve Ekleyiniz


Bu kodu nereye yazacaz?
Mesaj05.07.2009, 17:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Jot Form'u Denedinmi ?
Mesaj07.07.2009, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

aYNEN Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu