Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2009, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Tasarim Sorunu

benim sitemdeki tasarimda içerik sol sutün un altinda çıkıyor birde en aşağısı kayıyor biraz neden acaba bilen var mi
Mesaj03.08.2009, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım kodunu özelden atarsan yardımcı olabilirim.. Wink
Mesaj03.08.2009, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarim üstü


Kod:
<div id="tasarim">
<div id="baslik"></div>
<div id="ust"><div class="menu">Burası Menü Yeri.</div></div>
<div id="orta">
<div class="solsutun">Burası Sol Sutün</div>
<div class="sagsutun">Aaaa</div>



tasarim alti

Kod:
</div>
</div>
<div id="footer"></div>
</div>



css

Kod:
h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}

* {padding: 0; margin:0 }

body {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background:#FFFFFF top center fixed;

}

#baslik{
margin-left: 0 auto;
margin-right:0 auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/u/umutcana/baslik.jpg);
width: 970px;
height: 180px;
float: left;
}

#tasarim {
width: 1024px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}

#ust{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/u/umutyaziyor/tasarim_01.png);
width: 1024px;
height: 290px;
float: left;
}

.menu {
width:910px;
float: left;
padding: 105px 0 0 50px;
overflow: auto;
text-align: justify;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size:14px;
color:#FFFFFF;
}

#orta{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/u/umutyaziyor/tasarim_02.png);
width: 1024px;
height: 392%;
float: left;
}
.solsutun{
width:145px;
padding: 0 0 0 25px;
float: left;
overflow: hidden;
text-align: justify;

}

.sagsutun{
width:745px;
padding: 0 0 0 30px;
float: left;
overflow: hidden;
text-align: justify;
font-family:Verdana, Tahoma;
font-size:15px;
color:#CC0033;
font-weight:bolder;
text-align:center;

}

#footer{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/u/umutyaziyor/tasarim_03.png);
width: 1024px;
height: 86px;
float: left;

}
Mesaj03.08.2009, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

İçerik bölümüne yazı yazacağın zaman 2 satır atlayıp ortalayıp yazarsan hiç bir sorun olmaz.. Alttaki grafiği;
"http://img.webme.com/pic/u/umutyaziyor/tasarim_03.png"
ortalarsan da sorun kalkar Wink
Mesaj03.08.2009, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

001-hce yazmış:
İçerik bölümüne yazı yazacağın zaman 2 satır atlayıp ortalayıp yazarsan hiç bir sorun olmaz.. Alttaki grafiği;
"http://img.webme.com/pic/u/umutyaziyor/tasarim_03.png"
ortalarsan da sorun kalkar Wink


kusura bakma Smile 001-hce benim Smile tasarımını denediğim site
001-hce Smile
Mesaj03.08.2009, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasil ortalicam peki
Mesaj03.08.2009, 15:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

birde içerik menü alanınada geliyor onun için ne yapmalıyım
Mesaj03.08.2009, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

umutyaziyor yazmış:
nasil ortalicam peki


Kodu düzenlemen lazım Smile

umutyaziyor yazmış:
birde içerik menü alanınada geliyor onun için ne yapmalıyım


Ortalayıp metni ona göre koymalısın..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu