Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.09.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu: sayfa adı

ben css kullanıyorum sayfalar ismi düzgün olsun diye ı ları i vs yapıyorum ama bunu sayfa adında gözükmesini istemiyorum sadece sitenin adı gözüksün istiyorum ya da kendim belirleyebilir miyim
______________
webmaster
Mesaj02.09.2009, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Css...
Öncelikle ' Sayfalarımı değiştirden ' herhangi bir sayfanın ismini isteğin gibi değiştir.Türkçe karekterleri tanımıyor.Ve link uzadıkca uzuyor.Ama bu olayın senin css tasarımın ile bir ilgisi yok bence.Kaydettğin sayfanın linkini css de kodların arasına yapıştıryorsun ve linki verdğin başlığın yazısınıda yazıyorsun.

Örnek:
Kod:
    <li><a href="URL">YAZI</a></li>
gibi...

Senin tasarımın zaten türkçe karakterleri tanıyor gibi ama...Eğer olmuyorsa ' I ' ları sil yerine küçük harfle ' i ' yaz.
______________
Mesaj02.09.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Öncelikle ' Sayfalarımı değiştirden ' herhangi bir sayfanın ismini isteğin gibi değiştir.Türkçe karekterleri tanımıyor.Ve link uzadıkca uzuyor.


ben işte linkin de düzgün olmasını istiyorum =) ama sayfa adında gözükünce de hoş bişi olmuo
______________
webmaster
Mesaj02.09.2009, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

mesala sizin sitenizde de harktli site adı gözüküyor sadece girdiğiniz sayfanın adı gözükmüyor bende öyle yapmak istiyorum
______________
webmaster
Mesaj02.09.2009, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenizin karakter sorunu yok sadece link adreslerinin sorunu var o bs le ilgili bir şey
______________
Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum .
Mesaj02.09.2009, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

masali-hayat yazmış:
mesala sizin sitenizde de harktli site adı gözüküyor sadece girdiğiniz sayfanın adı gözükmüyor bende öyle yapmak istiyorum


Sanırım bu kod sorununuzu çözer...(İstedğiniz hareketli site adı kodu...)

Kod:
<html><head><script language="JavaScript">
<!--
var left="---";
var right="---";
var msg="[ YAZI BURAYA ]";
var speed=300;
function scroll_title() {
document.title=left+msg+right;
msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
setTimeout("scroll_title()",speed);
}
scroll_title();
// End -->
</script>
</head>
<body>


Verdiğim kodda gerekli yeri kendine göre düzenleyin ve kodu tasarım üzerindeki yazı bölümüne yapıştırın.
______________
Mesaj02.09.2009, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler sorunum çözüldü =) çok sağolun
______________
webmaster
Mesaj03.09.2009, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

açıklayıcı olsaydı belki arkadaşlar önceden yardım edebilirlerdi...
______________
Seyahatnamem Çok Yakında..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu