Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.10.2009, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu: INTRO Buton kaldırma

Arkadaşlar intro ya buton kaldırma kodu ekledim ancak siteye direk giriş yapılınca buton gözüküyor.

sanırım şöyle bi kod vardı (/a) gibi benzer buton ismi yazılan yere koyuyorsun ancak kodu bir türlü bulamadım elinizde varsa lütfen yardım edermisiniz..
Mesaj22.10.2009, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu introya ekledğiniz zaman buton gözükmez

Kod:

<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>

______________
....Hayatın Bir Tık Önünde....

Yazar Başvuru Yeri   Yazarlarımız
Mesaj22.10.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bu kodu kullanıyorum zaten ama ben internet explorer 8'i kullanıyorum 7'de böyle sorun direk giriş yapınca buton gözüküyor verdiğin kod oldugundada..
Mesaj22.10.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<style type = 'text/css'>
input{display: none;}
</style>
Mesaj22.10.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

mjnetwork yazmış:
ben bu kodu kullanıyorum zaten ama ben internet explorer 8'i kullanıyorum 7'de böyle sorun direk giriş yapınca buton gözüküyor verdiğin kod oldugundada..


her 2 tarayıcıda da sorun yok buton gözükmüyor
______________
....Hayatın Bir Tık Önünde....

Yazar Başvuru Yeri   Yazarlarımız
Mesaj22.10.2009, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

webninjasi yazmış:
Kod:

<style type = 'text/css'>
input{display: none;}
</style>


oldu çok teşekkür ederim.
Mesaj23.10.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Teşekkür

Teşekürler İşime yaradı
Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu