Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.01.2010, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu: 2 Problem

İnternet Explorer 8 için ?
1 - Reklamı nasıl ortalarım ?
2 - Linklerin altının çizilmemesini nasıl sağlarım ?

______________
Mesaj13.01.2010, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle bunu css kodu bölümüne ekleyin
Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}


2'inci sorunuz için ise editörden ''u'' yazan yerden yapabilirsiniz..
Yazıyı seçin ''u''ya tıklayın çizilir.. Renginide değiştirebilirsiniz..

Kod için
Kod:
 <u>yazı buraya </u>

______________
NET-TR
Mesaj13.01.2010, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

1. tamam da ikinci olmadı linkin altı yine çizili fakat bu sefer rengi farklı Sad
______________
Mesaj13.01.2010, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

yolumuzdevrimyolu yazmış:
1. tamam da ikinci olmadı linkin altı yine çizili fakat bu sefer rengi farklı Sad


Bu Kodu Deneyin..

Kod:
<style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style>

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj13.01.2010, 17:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

yolumuzdevrimyolu yazmış:
1. tamam da ikinci olmadı linkin altı yine çizili fakat bu sefer rengi farklı Sad


Üstüne gelin mauseyle seçin..
Editörden istediğiniz rengi seçip kaydedin
______________
NET-TR
Mesaj14.01.2010, 09:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri : O kod vardı bende ama internet explorer 8 de işe yaramıyor malesef Sad


kitaps : alt çizginin rengini değiştirmek istemiyorum alt çizgiyi komple kaldırmak istiyorum Smile
______________
Mesaj14.01.2010, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardım yokmu Sad
______________
Mesaj14.01.2010, 23:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Özür dilerim.. Biraz geç cevap oldu ama,
O zaman kaynak butonuna bas
kodlara bak
<u> </u> bu tür kodları sil..
ama kodları yinede kopyala yedekte dursun. ne olur ne olmaz. Smile
______________
NET-TR
Mesaj15.01.2010, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır yine olmadı Sad
______________
Mesaj16.01.2010, 07:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<style type = 'text/css'>a{text-decoration: none;}</style>
Mesaj16.01.2010, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

yolumuzdevrimyolu yazmış:
Hayır yine olmadı Sad

Tasarım'ın üzerindeki kod'da:
Kod:
<style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style>
varsa kaldır.
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj16.01.2010, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
yolumuzdevrimyolu yazmış:
Hayır yine olmadı Sad

Tasarım'ın üzerindeki kod'da:
Kod:
<style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style>
varsa kaldır.


Tasarım üzerinden kaldırmam işe yaramadı ama tasarım üzerinden kaldırıp copyright bölümüne yazınca düzeldi.
Herkese çok çok teşekkürler.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu