Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.02.2010, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu: bedava sitem e php kodu nasıl eklerim???

k.bakmayın php alanı olmadığı için buraya açmak zorunda kaldım ama siteme php konudu nasıl eklerim anlık ziyaretçi kodu gibi mesela yada php yi html ye çevirebilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi???
Mesaj14.02.2010, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-sitem php eklenemiyor. Anlık ziyaretçi derken? Online ziyaretçileri gösteren bir kod istiyorsanız:

Kod:
<script type="text/javascript" src="http://widgets.amung.us/tab.js"></script><script type="text/javascript">WAU_tab('3txd59byaubq', 'left-middle')</script>

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj14.02.2010, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende kod php olarak var elimde ama onu mutlaka eklemem lazım

Arrow Tekil Hit:
Arrow Çoğul Hit:

vs. gibi eğer varsa html kod oda olabilir ama bunun sadece elimde php si var Sad(
Mesaj14.02.2010, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

ınformess bak senin altında var o dediğimden onun kodunu verirsen sevinirim eğer olmas dersen banner değişim ağı kurucam sitenin tasarımını koyunca bedavaya eklerim seni
Mesaj14.02.2010, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

maxifan yazmış:
ınformess bak senin altında var o dediğimden onun kodunu verirsen sevinirim eğer olmas dersen banner değişim ağı kurucam sitenin tasarımını koyunca bedavaya eklerim seni


Kod bu Wink
Kod:
Hit:  <b>[visits]</b>  | Klik:  <b>[hits]</b>  | Online: <!-- Start FastOnlineUsers.com --><script type="text/javascript" src="http://fastonlineusers.com/on2.php?d=www.siteadresin.com"></script><!-- End FastOnlineUsers.com -->


www.siteadresin.com yazan yere kendi site adresinizi yazın.
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj14.02.2010, 11:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

hee k.bakma ama ya bu tasarımın hyperend e benziyor.??
Mesaj14.02.2010, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

maxifan yazmış:
hee k.bakma ama ya bu tasarımın hyperend e benziyor.??


konunuzla ilgili mesajlar atın.. karşı tarafin tasarimi ile değil. Wink
Mesaj17.02.2010, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birkaç site jQuery kullanıyor kaynaktan kodlarına baktığımda php kullandıklarını gördüm.jQuery ile php kullanmak mümkün olabilir.

Araştırmanızı tavsiye ederim ve bu bilgi gerçek olmayabilir.

______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 23:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

mylet yazmış:
Birkaç site jQuery kullanıyor kaynaktan kodlarına baktığımda php kullandıklarını gördüm.jQuery ile php kullanmak mümkün olabilir.

Araştırmanızı tavsiye ederim ve bu bilgi gerçek olmayabilir.


@mylet, Sevgili kardeşim: sen ya bilmiyosun, ya biliyosunda çok bildiğinden karıştırıyosunn.. Very Happy

Bir kere Jquery Farklıdır php çok farklı sistemlerdir... jQuery bi bakıma akış kodudur ve css, html ve java scripti destekler.. php ise çok farklı bi sistemdir ki buna serverinizin musade etmesi lazım.. yani bedava sitemde böyle bir olay mümkün değil.. ancak ne olabilir.. bazı basit php kodlarını html'ye dönüştürebilirsiniz.. bakın dikkat (kodlarını diyorum) bunun dışında imkansız.. özellikle php scriptler felan imkansız..zaten php sistemlerin çoğuda scriptlerden oluşur.. onun için bu sevda bir hayal.. Very Happy
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=140389&highlight=
Mesaj26.02.2010, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

yapabilirsin ama uğraşman lazım. php kodu ftp ile aldığın hosta sayfa olarak atıcaksın. tr.gg sitende iframe olarak göstericeksin bukadar basit Smile
Mesaj26.02.2010, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

kullabilirsin aslına iyi bir programla dili bilgisine sahipsen

benim gibi php kodları html çevirebilirsin
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu