Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.02.2010, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Tabloya 3 farklı arkaplan yardımm

arkadaşlar bir tabloya birden fazla arka plan nasıl koyabiliriz.Yani demek istediğim içerik arttıkça sadece orta alan uzasın diğer yerler sabit kalsın.

http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/oooo.jpg
______________
Mesaj19.02.2010, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodlarda 2 tane resim kodu olması lazım ortadaki kodu kopyala aynı yere yapıstır. olmazsa kodları burda yayınla yapmaya çalışalım
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

fethiyecamiii yazmış:
kodlarda 2 tane resim kodu olması lazım ortadaki kodu kopyala aynı yere yapıstır. olmazsa kodları burda yayınla yapmaya çalışalım


Ben resimlerin ayrı ayrı hallerini koyuyorum sen kodunu bana verebilirsen sevinirim

http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/allt.jpg

http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/ortaa.jpg

http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/uss.jpg
______________
Mesaj19.02.2010, 14:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Smile resimlerden kod nasıl alayıım direk kodlar lazıım
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" bgcolor="#121212" style="width: 667px; height: 234px;">
    <thead>
        <tr>
            <th height="53" style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/uss.jpg); background-repeat: no-repeat;" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
            <th style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/ortaa.jpg);" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <th height="47" scope="row" style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/allt.jpg); background-repeat: no-repeat;">&nbsp;</th>
        </tr>
    </tbody>
</table>


ben yapmaya çalıştım ama tam istediğim gibi olmadı yani köşelerden falan renkler çıkıyo arkaplan rengi ben tam olarak ilk mesajdaki örnek resim gibi istiyorum Crying or Very sad [/code]
______________
Mesaj19.02.2010, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

rammsteinturkey yazmış:
Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" bgcolor="#121212" style="width: 667px; height: 234px;">
    <thead>
        <tr>
            <th height="53" style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/uss.jpg); background-repeat: no-repeat;" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
            <th style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/ortaa.jpg);" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <th height="47" scope="row" style="background-image: url(http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/allt.jpg); background-repeat: no-repeat;">&nbsp;</th>
        </tr>
    </tbody>
</table>


ben yapmaya çalıştım ama tam istediğim gibi olmadı yani köşelerden falan renkler çıkıyo arkaplan rengi ben tam olarak ilk mesajdaki örnek resim gibi istiyorum Crying or Very sad [/code]




bak kodun en başındaki height: 234 yerinin sayıısıınıı büyült orta kısım uzuyor o zaman istediğin kadar. bunu diyosun demi
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlginiz için teşekkürler.Son bir sorum daha var.Alttaki resimde mevcut

http://img.webme.com/pic/r/rammsteinturkey/untitled-2.jpg
______________
Mesaj19.02.2010, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardım edecek kimse yok mu? dw ile falan yapılmazmı acaba?Hani tasarımlar öyle yapılıyor ya
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu