Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.03.2010, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu: arkadaşlar bi yardım edin lütfen

Arkadaşlar uzun süredir aşağıdaki koda benzeyen bir kod arıyorum.Amacım kodda yer alan sinema filmleri yerine elimdeki resimleri koymak.Ardından ziyaretciler yandaki butona bastıkça resim değişecek.Lütfen bana yardım edin arkadaşlar:|

Kod:
<script type="text/javascript" src="http://widget.sinemalar.com/scriptcomp/widget.js"></script><script type="text/javascript">writeMoviesOfCurrentWeek('790222','');</script><div style="width: 225px; margin-top: -5px; text-align: center; font-family: verdana;"><a title="sinema" href="http://www.sinemalar.com" style="color:black;font-size: 9px;" target="_blank" id="anchor">Türkiye'nin Lider Sinema Sitesi</a></div>
[/code]
______________
Mesaj01.03.2010, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

wordpress tasarımlarda çok vardır bi tane bul beğendiğnin kodunu al koy Smile
Mesaj01.03.2010, 15:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Kodtan Yapabikmen İçin Script Bilgin Olması Lazım
______________
Mesaj01.03.2010, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şu kodu bir deneyin. Değişen resimler kodu. Gerekli yerleri değiştirin..

Kod:
<script language="JavaScript1.1">
//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III
//Modifications by JK
var specifyimage=new Array() //Your images / resimler
specifyimage[0]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[1]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[2]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[3]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[4]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[5]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[6]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[7]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"
specifyimage[8]="http://img.webme.com/pic/i/informess/google_adsense.jpg"

var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme

//Counter for array / syralamadaki ikinci resim
var count =0;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}
function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}
window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
                        </script><img height="103" width="99" align="left" border="0" name="cube" style="filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')" alt="" src="http://www.kupavale.images/button.gif" />
Mesaj01.03.2010, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

verdiğin kodda sırayla değişiyor.Benim istediğim sap ve solda buton olan bastığın zaman diğier resme geçen bi script .çok şey mi istedim Smile
______________
Mesaj01.03.2010, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu şekilde bişeymi

Kod:
 <style type="text/css">
#simplegallery1{position: relative;visibility: hidden;border: 4px solid #383838;}
#simplegallery1 .gallerydesctext{text-align: center;padding: 2px 5px;font:12px verdana;}
</style> <script type="text/javascript" src="http://cssplantillas.netau.net/ap/files/jquery-1.2.6.pack.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://cssplantillas.netau.net/ap/files/simplegallery.js">
</script> <script type="text/javascript">
var mygallery=new simpleGallery({
wrapperid: "simplegallery1",
dimensions: [500, 375],
imagearray: [
["http://www.yeniresimler.net/data/media/24/manzara1.jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"],
["http://www.ktuportal.com/bilesenler/mypuzzle/admin/images/MANZARA_137.jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"],
["http://www.manzararesimleri.net/manzararesimleri.net1/manzara/manzara-resimleri%20(111).jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"]
],
autoplay: [true, 2500, 2],
persist: false,
fadeduration: 500,
oninit:function(){
},
onslide:function(curslide, i){
}
})
</script>
<div id="simplegallery1">&nbsp;</div>

______________
Mesaj01.03.2010, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

moneyrace yazmış:
Bu şekilde bişeymi

Kod:
 <style type="text/css">
#simplegallery1{position: relative;visibility: hidden;border: 4px solid #383838;}
#simplegallery1 .gallerydesctext{text-align: center;padding: 2px 5px;font:12px verdana;}
</style> <script type="text/javascript" src="http://cssplantillas.netau.net/ap/files/jquery-1.2.6.pack.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://cssplantillas.netau.net/ap/files/simplegallery.js">
</script> <script type="text/javascript">
var mygallery=new simpleGallery({
wrapperid: "simplegallery1",
dimensions: [500, 375],
imagearray: [
["http://www.yeniresimler.net/data/media/24/manzara1.jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"],
["http://www.ktuportal.com/bilesenler/mypuzzle/admin/images/MANZARA_137.jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"],
["http://www.manzararesimleri.net/manzararesimleri.net1/manzara/manzara-resimleri%20(111).jpg", "resim linki", "", "Resim Hakkında Bilgi"]
],
autoplay: [true, 2500, 2],
persist: false,
fadeduration: 500,
oninit:function(){
},
onslide:function(curslide, i){
}
})
</script>
<div id="simplegallery1">&nbsp;</div>


http://i49.tinypic.com/w7ixy1.gif Arkadaşlar ilk mesajımda verdiğim kodun bi resmi.Bunun gibi olursa çok sevinirim yani sadece yanlarda butonlar olsa yeter Rolling Eyes
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu