Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.06.2010, 21:41 (UTC)    
Mesaj konusu: //--> bunu nasıl kaldırabilirim

//--> arkadaşlar siteye mozilladan girince en üstte bu çıkıyor. nasıl kaldırabilirim lütfen yardım edermisiniz. şimdiden teşekkür ederim

@tumhepsiburada
Mesajlarınızı yazarken Konu kısmına yardım,lütfen,acil vs ifadeler yerine konunuzu ifade eden kelimeleri yazınız..


En son ikiyildizkristal tarafından 24.06.2010 09:25:37 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj23.06.2010, 21:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımdan kaynaklanıyordur sitenin tasarımını tüm tarayıcılara göre optimize etmen lazım yada tüm tarayıcılarda calısan tasarım bulucaksın sitene
Mesaj23.06.2010, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

tüm tarayıcılara göre nasıl optimize edicem.
Mesaj23.06.2010, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

özel mesaj yoluyla sana bir link vericem ordan istedigin tasarımlara bak hepsini optimize edilmiştir
Mesaj23.06.2010, 21:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam. teşekkürler.
Mesaj23.06.2010, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

umarım verdigim sitedeki tasarımlarımız işinizi görür çünkü hepsi optimize edilmiş ve tr.gg ye uyarlanmıştır
Mesaj23.06.2010, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

yine beyenmezsenız sitemdeki tasarımları kontrol ediniz lütfen saygılar
Mesaj23.06.2010, 22:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım Ayarları ==> Gelişmiş Ayarlar ==> Css Kutusuna Aşağıda Verdiğim Kodu Yapıştırın..


Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav {visibility:hidden;}
-->
</style>



**İlk Kez Tarafımca Bulunmuştur!..
______________
İmzanızda tr.gg dışı link vermek Kurallara aykırıdır.
Mesaj24.06.2010, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Css kodunuzdaki:

Kod:
<style type="text/css">
           
            body {
            background-image: url("http://i50.tinypic.com/15wjkhd.jpg");
            background-attachment: fixed;
            }
           
            </style>


kodunun içinceki:
<style type="text/css"> ve <style> kodlarını kaldırın //--> buda kaybolacaktır.
Css kodunuz zaten otomatik olarak style tagları arasına alınır buraya style tagını koymanıza gerek yokdur..

Sadece stil kodlarını eklemeniz yeterli olacaktır..
İyi eğlenceler..


En son tumhepsiburada tarafından 24.06.2010 09:24:16 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj24.06.2010, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumhepsiburada sölediğini uyguladım ve sorunum düzeldi. teşekkür ederim. skmedia sizede önerinizden dolayı teşekkür ederim.
Mesaj30.06.2010, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burada ne yazıosa hepsini denedim ama hala gözüküyor.Bir yardım edin başka bi çözüm yolu yokmu.
______________
Mesaj30.06.2010, 14:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım sayfasında gelişmiş ayarlar bölümüne gir ctrl+F tusuna bas ardından //--> bunu yapıştır arat
Mesaj30.06.2010, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayrıca kodlarınıza baktığımda burdaki herşeyi uygulamadığınız gözüküyor <style> taglarını css bölümünde kullanamazsınız ctrl+f yapıp style yapın cıkan kodları silin
Mesaj30.06.2010, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

style'ları silince menü yamuluyor.Ayrıca ctrl+f'yi denedim olmuyo hiçbir eşleşme bulunamadı diyo.Başka bir yolu yokmu.
______________
Mesaj30.06.2010, 17:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Ben sana söyledim fakat sen bir yerleri atlıyorsun bence!.. Smile Mr. Green
______________
Oyun ve Program Yapmak
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu