Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.08.2010, 10:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Sağ üst kıvrık reklam yardım..

Kod:
<div id="orneksite"> <div id="pageflip">       <a href="http://tumhepsiburada.tr.gg/" _fcksavedurl="http://tumhepsiburada.tr.gg/"><img src="http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/page_flip.png" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/page_flip.png" alt="" /></a>       <div class="msg_block"></div>    </div> </div> <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>  <script type="text/javascript">


Bu kodu eklediğimde neden tasarım alt üst oluyor, herkesinki normal ama? kod; sağ üstte kıvrık reklam
Mesaj16.08.2010, 10:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodu benim sitemden almışsınız kodun tamamı budur..

Kod:

<div id="orneksite"> <div id="pageflip">       <a href="http://tumhepsiburada.tr.gg/" _fcksavedurl="http://tumhepsiburada.tr.gg/"><img src="http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/page_flip.png" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/page_flip.png" alt="" /></a>       <div class="msg_block"></div>    </div> </div>

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
 <script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){

//Page Flip on hover

   $("#pageflip").hover(function() {
      $("#pageflip img , .msg_block").stop()
         .animate({
            width: '307px',
            height: '319px'
         }, 500);
      } , function() {
      $("#pageflip img").stop()
         .animate({
            width: '50px',
            height: '52px'
         }, 220);
      $(".msg_block").stop()
         .animate({
            width: '50px',
            height: '50px'
         }, 200);
   });

   
});
</script> 

<style>
img { behavior: url(http://buyutech.co.cc/iefix.htc) }
#pageflip {    position: relative;    right: 0; top: 0; bottom: 0;    float: right;  } #pageflip img {    width: 50px; height: 52px;    position: absolute;                         z-index: 99;    right: 0; top: 0; bottom: 0;    -ms-interpolation-mode: bicubic; background: url(http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/orneksiteyarismakatil.png) no-repeat right top; }
#orneksite {    position: fixed;    right: 0; top: 0;  background: url(http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/orneksiteyarismakatil.png) no-repeat right top; } 
img {    border: 0;   }
#oageflip .msg_block {    width: 50px; height: 50px;    overflow: hidden;    position: absolute;    right: 0; top: 0; bottom: 0;    background: url(http://img.webme.com/pic/t/tumhepsiburada/orneksiteyarismakatil.png) no-repeat right top; } </style>
Mesaj16.08.2010, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eyvallah sağol..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu