Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.08.2010, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Flash tema?

Falsh tema da sayfayı ortalamak için bir kod varmıdır acaba?
Mesaj24.08.2010, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır..
______________

Lütfen Sitemi Değerlendirin: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159957
Mesaj29.08.2010, 11:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

temayı dive yerleştir divi ortala
Mesaj30.08.2010, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Siteni Ortalamak İstiyorsan
Kod:
Her <body> den sonra<center> </body> den oncede </center> ekleyin sorun hallolacaktır.

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu