Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2010, 22:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Çok Önemli Bi Kod Acil-Düzgün Yardım!

Kod:
<br />
<script>
function image() {
};
image = new image();
lifelist = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[x1oyun++] = '<a target="_blank" href="http://RESME TIKLAYINCA GİTMESİNİ İSTEDİĞİN ADRES"><img style="width: 411px; height: 102px" border="0" src="http://img.webme.com/pic/d/dream-tube/xxlogo.png" /></a>'

image[x1oyun++] = '<a target="_blank" href="http://RESME TIKLAYINCA GİTMESİNİ İSTEDİĞİN ADRES"><img style="width: 411px; height: 102px" border="0" src="http://img.webme.com/pic/x/x1oyun/ynlogo.png" /></a>'

image[x1oyun++] = '<a target="_blank" href="http://RESME TIKLAYINCA GİTMESİNİ İSTEDİĞİN ADRES"><img style="width: 411px; height: 102px" border="0" src="http://img.webme.com/pic/f/farelipc/logoo.png" /></a> '
// keep adding items here...
lifelist = Math.floor(Math.random() * x1oyun);
document.write(image[x1oyun]);
</script>




Arkadaşlar bu kodu logoma ekliyerek değişmesini sağlıyacaktım gerekli yerleri,resim urllerini düzenledim ancak olmadı kod çalışmıyor!

kodun amacı f5 yaptıkça logonun değişmesini sağlamaktır!

şuanda bi sorun var bu kodda ayrdımcı olursanız sevinirim...
Mesaj31.08.2010, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Belki alakası yoktur ama yine de kodun en üstündeki <br /> 'yi kaldırmayı deneseniz .. Rolling Eyes
______________
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Mesaj31.08.2010, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

simerweb yazmış:
Belki alakası yoktur ama yine de kodun en üstündeki <br /> 'yi kaldırmayı deneseniz .. Rolling Eyes


Ayrıca bu kodu logo resminizin urlsinin bulunduğu kısmına koymayın.
Urlnin bulunduğu yere değil, logo kodunun olduğu yere koyun.
Yani logo kodlarıyla bu kodları değiştirin.

______________
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Mesaj31.08.2010, 22:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

br kaldırıldı sonuç : negatif
urller gif yapıldı sonuç: negatif
bu kod logonun tamamının koduna ekliydi zaten sonuç yeniden negatif

Sad
Mesaj01.09.2010, 07:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsterseniz bu kodu kullanın,logo Url adresleriniz kod içine yerleştirilmiştir..
Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////HackeR FrienD.Net////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};

image = new image();
hackerfriend = 0;

// Resim Sırasına göre gösterir
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="YÖNLENDİRİLECEK ADRES"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/d/dream-tube/xxlogo.png" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="YÖNLENDİRİLECEK ADRES"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/x/x1oyun/ynlogo.png" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="YÖNLENDİRİLECEK ADRES"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/f/farelipc/logoo.png" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="YÖNLENDİRİLECEK ADRES"> <img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/d/dream-tube/xxlogo.png" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="YÖNLENDİRİLECEK ADRES"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/x/x1oyun/ynlogo.png" /></a>'
// keep adding items here...

hackerfriend = Math.floor(Math.random() * hackerfriend);

document.write(image[hackerfriend]);
</script>

Kaynak:Hackerfriend
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu