Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2010, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaşlar Lütfen Yardım Edebilir misiniz ?

Arkadaşlar http://learnfriend.tr.gg/Css-tasar%26%23305;m-yapma-resimli-anlat%26%23305;m.htm burdaki dersten faydalanarak tasarımımı kodlamaya çalışıyorum. bu sabah 8 den beri yapıyorum dreamweaver cs3 ve cs5 de denedim ama sonuç :http://omurtarik.tr.gg/ böyle oluyor. reklam yapmak için koymadım bunu. kodlarda böyle çıktı :


ÜST


<table width="950" align="center">
<tr>
<td height="114" background=http://img.webme.com/pic/o/omurtarik/denemecik_01.gif">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="132" align="center" valign="top" background=http://img.webme.com/pic/o/omurtarik/denemecik_02.gif"><table width="950" height="130" cellpadding="1">
<tr>
<td width="38">&nbsp;</td>
<td width="172" align="left" valign="top">MENÜ</td>
<td width="52">&nbsp;</td>
<td width="550" align="left" valign="top"><div id="content"></div>

ALT

</div></td>
<td width="106">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
</tr>
<tr>
<td height="231" background=http://img.webme.com/pic/o/omurtarik/denemecik_03.gif">&nbsp;</td>
</tr>
</table>


CSS

h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}

<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: #000000;
}
body {
background-color: #FFFFFF;
}
a {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 12px;
color: #0000FF;
}
a:link {
text-decoration: none;
}
a:visited {
text-decoration: none;
color: #990066;
}
a:hover {
text-decoration: none;
color: #FF0000;
}
a:active {
text-decoration: none;
color: #000000;
}
-->
</style>



Nerde sorun yaptım ? Question Question
Mesaj03.09.2010, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum nerde css deki resimler Very Happy
Mesaj03.09.2010, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Resmin kodları CSS'ye mi ekleniyor? :S Anlatımda CSS sadece Page Properties'deki ayarların kod hali olarak geçiyor.
Mesaj03.09.2010, 16:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen biri açıklasın bugün kafayı yedim yani. Çokda üzüldüm. Gerekirse bir video halinde nasıl yaptığımı çekiyim yanlışımı söyleyin.
Mesaj03.09.2010, 17:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

flood oluyor ama http://omurtarik.tr.gg/ sorunu hallettik bu seferde aradaki çizgiler kalıyo
Mesaj03.09.2010, 19:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tablo kenarlıklarını ve aralıklarını 0 yap
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu