Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.11.2010, 21:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Tablonun İçini İstediğimiz Gibi Bölme

Selam ! Ben header yapmak istiyorum tablo arkaplan kullanıyorum ama tablonun içini tam böldüremedim bilen bir arkadaş varsa bölürse süper olur aynen worddeki gibi tablo çizmek istiyorum kalemi alıp istediğiniz yerden çiziyorsunuz ya o ama word un kodları biraz değişik olduğundan uygulayamadım bunu html kullanarak nasıl yaparız ya da önerdiğiniz bir program varmı

Kod:
<table width="0" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td>
            <div style="background-image: url(&quot;http://img.webme.com/pic/o/oyuncu39/bannergelismis.jpg&quot;);">
            <table cellspacing="1" cellpadding="1" border="1" style="width: 1000px; height: 172px;">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td>&nbsp;</td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </div>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<br />


mesela öyle bir böleceğiz ki reklam koduna bilmem hangi satıra sütuna yerleştireceğiz reklam yerine gelecek vb.[/code]
______________

Mesaj19.11.2010, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">

<!--
td.nav {visibility:hidden;}
#apDiv1 {
   position:absolute;
   left:296px;
   top:27px;
   width:462px;
   height:74px;
   z-index:1;
}
#apDiv2 {
   position:absolute;
   left:121px;
   top:161px;
   width:889px;
   height:23px;
   z-index:2;
}
#apDiv3 {
   position:absolute;
   left:805px;
   top:50px;
   width:205px;
   height:103px;
   z-index:3;
}
-->
</style>
<div id="apDiv1"><a target="_blank" href="http://www.csmerkezionline.tr.gg"><img src="http://countimg.zirve100.com/Banners/250325t4507.gif" alt="" width="452" border="0" style="width: 464px; height: 75px" /></a></div>
<div id="apDiv2">kodu buraya ekle</div>
<div id="apDiv3">kodu buraya ekle</div>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="1000" height="178" style="width: 1000px; height: 178px">
    <tbody>
        <tr>
          <td height="5" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/o/oyuncu39/bannergelismis.jpg" width="1000" colspan="2" align="left">&nbsp;</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<br />


bu şekil dreamwear sorunlu çıkmıyor ama bedava siteme uygulama çalıştığında yapılan kodlamalar dağılıyor
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj19.11.2010, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim sağolasın bende dreamweaver vardı bi ara da silindi format atınca falan neyse iframeyle falan koyarım ben bu kodu siteye çok sağol Smile
______________

Mesaj19.11.2010, 11:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

önemli değil..
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu