Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.12.2010, 14:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Kod isteklerinizi bu başlık altından yapınız

Merhaba arkadaşlar ,

Forumda html kod istekleri için oldukça fazla başlık açtığını görüyoruz ..

Forum kirliliği olmaması açısından kod isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz


İyi forumlar
Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .


En son galatasarayy tarafından 11.09.2012 20:39:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj09.12.2010, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Kod isteklerinizi bu başlık altından yapınız

DENİZ CANLILARI
Mesaj12.12.2010, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenin Sağında veya solunda kayan resim nasıl eklenir. Cevap yazarsanız sevinirim.
______________
Mesaj14.12.2010, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

iceblue-tasarimciniz yazmış:
Sitenin Sağında veya solunda kayan resim nasıl eklenir. Cevap yazarsanız sevinirim.


Sağ :
<a href="LİNK YAZABİLİRSİNİZ" _fcksavedurl="LİNK YAZABİLİRSİNİZ" target="_blank"><img src="RESİM URLSİ BURAYA" _fcksavedurl="RESİM URLSİ BURAYA " alt="GİTARDERSİ41" style="position:absolute; right:0px; top: 0px;" border="0"></a>


Bu Sola Ekleyebileceğiniz:
<A href="LİNK YAZABİLİRSİNİZ" target=_blank _fcksavedurl="LİNK YAZABİLİRSİNİZ"><IMG style="LEFT: 0px; POSITION: absolute; TOP: 0px" alt="GİTARDERSİ41" src="Resim URLSİ BURAYA" border=0 _fcksavedurl="Resim UrlSİ BURAYA"></A>

İşini Görür İnş Kolay gelsin (:
______________
Gitardersi41.tr.gg
Tahtatoplist.tr.gg
Sitelerimiz Takasa Açılmıştır Ayrıntılı bilgi :
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=169802

Mesaj17.12.2010, 18:41 (UTC)    
Mesaj konusu: İframe

İframe kodu olacak ama bir sitenin belirli bir yerini iframe yapacak şekilde olacak şimdiden teşekkürler
Mesaj17.12.2010, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: İframe

gebzehemsinavsonuclari yazmış:
İframe kodu olacak ama bir sitenin belirli bir yerini iframe yapacak şekilde olacak şimdiden teşekkürler


Merhaba

Düzeltilecek yer : linkburaya yazan yeri silin sadece başka bişeyi silmeyin


Kod:
<iframe frameborder="0" style="border: medium none; width: 800px; height: 650px;" src="linkburaya?TB_iframe=true&amp;height=500&amp;width=500"> </iframe>


İyi günler
______________


Başlık Resmi-Banner-Arkaplan-Buton Vb İstekLeri Buradan Yapınız

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=169816
Mesaj18.12.2010, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaşlar, bende bir kod arıyorum acaba elinizde varmı ?
Aradığım kod sitemin içindeki makalelerimi, köşe yazılarımı, anektodlar bölümündeki sayfaları kısaca bütün sayfalarda örneğin '' Sofrada birlikte olmak '' sayfamı şu kadar kişi okumuştur. Bu bilgiyi sağlıyabilecek kod varmı ?
Mesaj18.12.2010, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Böyle Bişeymi Arıyodunuz:

Kod:
<script language="Javascript">
<!--
function getCookieVal (offset) {
  var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset);  if (endstr == -1)
    endstr = document.cookie.length;
  return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));}
function GetCookie (name) {  var arg = name + "=";  var alen = arg.length;
  var clen = document.cookie.length;  var i = 0;  while (i < clen) {
    var j = i + alen;    if (document.cookie.substring(i, j) == arg)
      return getCookieVal (j);    i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1;
    if (i == 0)       break;  }  return null;}function SetCookie (name, value) {
  var argv = SetCookie.arguments;  var argc = SetCookie.arguments.length;
  var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null;
  var path = (argc > 3) ? argv[3] : null;
  var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null;
  var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false;
  document.cookie = name + "=" + escape (value) +
    ((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
    ((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) +
    ((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) +
    ((secure == true) ? "; secure" : "");}function DeleteCookie(name) {
  var exp = new Date();  FixCookieDate (exp); // Correct for Mac bug
  exp.setTime (exp.getTime() - 1);  // This cookie is history
  var cval = GetCookie (name);  if (cval != null)
    document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();}
var expdate = new Date();var num_visits;
expdate.setTime(expdate.getTime() + (5*24*60*60*1000));
if (!(num_visits = GetCookie("num_visits")))  num_visits = 0;num_visits++;
SetCookie("num_visits",num_visits,expdate);
//-->
</script>

<script language="Javascript">
<!--
document.write("Bu yazı "+num_visits+" kere okundu.");
//-->
</script>
Mesaj18.12.2010, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
Merhaba arkadaşlar, bende bir kod arıyorum acaba elinizde varmı ?
Aradığım kod sitemin içindeki makalelerimi, köşe yazılarımı, anektodlar bölümündeki sayfaları kısaca bütün sayfalarda örneğin '' Sofrada birlikte olmak '' sayfamı şu kadar kişi okumuştur. Bu bilgiyi sağlıyabilecek kod varmı ?


benim bilgiğim kadarıyla bs de uyumlusu yok

daha önceden aramıştım bi coderede sordum bs desteklemiyor dedi bunu

domainli siteler kabul ediyormuş onu

______________


Başlık Resmi-Banner-Arkaplan-Buton Vb İstekLeri Buradan Yapınız

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=169816
Mesaj18.12.2010, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodu varsa sen burada paylaş olurmu. ben domainli sitemde bi deneme yapayım : )

Sözler fan o kodu deniyorum şimdi
Mesaj18.12.2010, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

sozler-fan yazmış:
Böyle Bişeymi Arıyodunuz:

Kod:
<script language="Javascript">
<!--
function getCookieVal (offset) {
  var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset);  if (endstr == -1)
    endstr = document.cookie.length;
  return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));}
function GetCookie (name) {  var arg = name + "=";  var alen = arg.length;
  var clen = document.cookie.length;  var i = 0;  while (i < clen) {
    var j = i + alen;    if (document.cookie.substring(i, j) == arg)
      return getCookieVal (j);    i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1;
    if (i == 0)       break;  }  return null;}function SetCookie (name, value) {
  var argv = SetCookie.arguments;  var argc = SetCookie.arguments.length;
  var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null;
  var path = (argc > 3) ? argv[3] : null;
  var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null;
  var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false;
  document.cookie = name + "=" + escape (value) +
    ((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
    ((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) +
    ((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) +
    ((secure == true) ? "; secure" : "");}function DeleteCookie(name) {
  var exp = new Date();  FixCookieDate (exp); // Correct for Mac bug
  exp.setTime (exp.getTime() - 1);  // This cookie is history
  var cval = GetCookie (name);  if (cval != null)
    document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();}
var expdate = new Date();var num_visits;
expdate.setTime(expdate.getTime() + (5*24*60*60*1000));
if (!(num_visits = GetCookie("num_visits")))  num_visits = 0;num_visits++;
SetCookie("num_visits",num_visits,expdate);
//-->
</script>

<script language="Javascript">
<!--
document.write("Bu yazı "+num_visits+" kere okundu.");
//-->
</script>


Oldu ama sayfa yenilendikçe rakam artıyor : )
Mesaj18.12.2010, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ewet sayfa yenilenince rakam artıyor onun için sayfa içeriğinine eklemeniz gerekir
isterseniz.
Mesaj23.12.2010, 09:17 (UTC)    
Mesaj konusu: site

sitenin sag veya ustkosesıne nasıl begenme kodu yapıstırılır?
Mesaj23.12.2010, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Exclamation 1 Exclamation

arkadaşlar biri yorum yapınca sitemin tasarımı bozuluyor yorumlar tasarımın en altına gidiyor tasarıma sığmadığı için

Arrow yorumları küültme kodu varmı

Exclamation 2 Exclamation

Sitemden İçeriklerin Çalındığına Şahit Oldum Fakat Engel Olamıyorum Malesef Bana Acil Kopyalama Yapıştırma Kodu Lazım Nereye Ekleyeceğimide Söyleyin

Exclamation 3 Exclamation



benim yılbaşı için böyle bir resmim var bunu sitemin sağ vedde sol köelerine eklemek istiyorum bir kod lazım biliyorum lütfen sağ vede sol diye ayırın - nereye ekleyeceğimi söyleyin resim için :

http://hizliupload.com/img/9ewokh6d.png
Mesaj24.12.2010, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar sitemin menüsünün altına ekleyeceğim bir etiket bulutu lazım verebilirmisiniz Question
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu