Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.01.2011, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu: üzerine gelince sarkan menü karşınızda =)

NOT: Tamamen kendi uploadımdır kimse bişey demeye kalkmasın 3gündür uğraştım abartısız!

Resminden bakın
Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabmenu.png

sitemden önizlemesine bakın
Arrow http://e-paradise.tr.gg/oldu.htm

KODU yokmu diyeceksiniz olmaz olur mu oda aşağıda alın tepe tepe kullanın
burada:
Kod:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
   "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
   
   <title>Smooth Animated jQuery Menu</title>
   
   <link rel="stylesheet" href="http://site.mynet.com/eparadisee/animated-menu.css"/>
   
   <script src="http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.js" type="text/javascript"></script>
   <script src="http://site.mynet.com/eparadisee/jquery.easing.1.3.js" type="text/javascript"></script>

   <script src="http://site.mynet.com/eparadisee/animated-menu.js" type="text/javascript"></script>
</head>

<body>
   <ul>
      <li class="blue">
         <p><a href="http://e-paradise.tr.gg/">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

</a></p>

         
      </li>
      <li class="green">
         <p><a href="http://e-paradise.tr.gg/">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;


</a></p>
         
      </li>
      <li class="yellow">

         <p><a href="http://e-paradise.tr.gg/">


&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</a></p>
         
      </li>
      <li class="purple">
         <p><a href="http://e-paradise.tr.gg/">

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

</a></p></p>   
</li>
</ul>
</body>

DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj04.01.2011, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Süper ve hoş bir akordiyon menü kodu

Devam edecek dedik devam ediyoruz arkadaşlar sıradaki menü
örneğimiz akordiyon menü resme tıklayın altında linkler açılsın kutu içinde


Resimden bakın:

Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/capture.jpg


sitemden önizlemesine bakın:

Arrow http://e-paradise.tr.gg/Yeniden.htm

Ve tabiki kodu Mr. Green
Kod:
<table border="0" bgcolor="#595454">
  <tr>
    <td bgcolor="#595454">
  <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Tab Menu</title>

<script type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/eparadisee/jquery-1.3.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript">

$(document).ready(function() {   


  //Get all the LI from the #tabMenu UL
  $('#tabMenu > li').click(function(){
       
    //remove the selected class from all LI   
    $('#tabMenu > li').removeClass('selected');
   
    //Reassign the LI
    $(this).addClass('selected');
   
    //Hide all the DIV in .boxBody
    $('.boxBody div').slideUp('1500');
   
    //Look for the right DIV in boxBody according to the Navigation UL index, therefore, the arrangement is very important.
    $('.boxBody div:eq(' + $('#tabMenu > li').index(this) + ')').slideDown('1500');
   
  }).mouseover(function() {

    //Add and remove class, Personally I dont think this is the right way to do it, anyone please suggest   
    $(this).addClass('mouseover');
    $(this).removeClass('mouseout');   
   
  }).mouseout(function() {
   
    //Add and remove class
    $(this).addClass('mouseout');
    $(this).removeClass('mouseover');   
   
  });

  //Mouseover with animate Effect for Category menu list
  $('.boxBody #category li').mouseover(function() {

    //Change background color and animate the padding
    $(this).css('backgroundColor','#888');
    $(this).children().animate({paddingLeft:"20px"}, {queue:false, duration:300});
  }).mouseout(function() {
   
    //Change background color and animate the padding
    $(this).css('backgroundColor','');
    $(this).children().animate({paddingLeft:"0"}, {queue:false, duration:300});
  }); 
   
  //Mouseover effect for Posts, Comments, Famous Posts and Random Posts menu list.
  $('.boxBody li').click(function(){
    window.location = $(this).find("a").attr("href");
  }).mouseover(function() {
    $(this).css('backgroundColor','#888');
  }).mouseout(function() {
    $(this).css('backgroundColor','');
  });     
   
});

</script>
<style>

body{font-family:arial;font-size:10px;color:#ccc;background-color:#555}
a {color:#ccc;text-decoration:none;}
a:hover {color:#ccc;text-decoration:none}

#tabMenu {margin:0;padding:0 0 0 15px;list-style:none;}
#tabMenu li {float:left;height:32px;width:39px;cursor:pointer;cursor:hand}

li.comments {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabcomment.gif) no-repeat 0 -32px;}
li.posts {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabstar.gif) no-repeat 0 -32px;}
li.category {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabfolder.gif) no-repeat 0 -32px;}
li.famous {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabheart.gif) no-repeat 0 -32px;}
li.random {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/tabrandom.gif) no-repeat 0 -32px;}

li.mouseover {background-position:0 0;}
li.mouseout {background-position:0 -32px;}
li.selected {background-position:0 0;}

.box {width:227px}
.boxTop {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/boxtop.gif) no-repeat;height:11px;clear:both}
*html .boxTop {margin-bottom:-2px;}
.boxBody {background-color:#282828;}
.boxBottom {background:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/boxbottom.gif) no-repeat;height:11px;}

.boxBody div {display:none;}
.boxBody div.show {display:block;}
.boxBody #category a {display:block;}

.boxBody div ul {margin:0 10px 0 25px;padding:0;width:190px;list-style-image:url(http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/arrow.gif)}
*html .boxBody div ul {margin-left:10px;padding-left:15px;}
.boxBody div li {border-bottom:1px dotted #8e8e8e; padding:4px 0;cursor:hand;cursor:pointer;}
.boxBody div ul li.last {border-bottom:none}
.boxBody div li span {font-size:8px;font-style:italic; color:#888;}
</style>
</head>
<body>


<div class="box">
<ul id="tabMenu">
  <li class="posts selected"></li>
  <li class="comments"></li>
  <li class="category"></li>
  <li class="famous"></li>
  <li class="random"></li>
</ul>
<div class="boxTop"></div>

<div class="boxBody">
 
  <div id="posts" class="show">

    <ul>
      <li>
İÇERİK-1
</li>
      <li>İÇERİK-2</li>
      <li>İÇERİK-3</li>
      <li>İÇERİK-4</li>
      <li>İÇERİK-5</li>

      <li>İÇERİK-6</li>
      <li>İÇERİK-7</li>
      <li class="last">İÇERİK-8</li>
    </ul> 
  </div> 
 
  <div id="comments">
    <ul>
      <li><a>İÇERİK-1 <span>e-paradise</span></a></li>

      <li><a>İÇERİK-2 <span> e-paradise</span></a></li>
      <li><a>İÇERİK-3<span> e-paradise</span></a></li>
      <li><a>İÇERİK-4 <span> e-paradise</span></a></li>
      <li><a>İÇERİK-5 <span> e-paradise</span></a></li>

      <li class="last"><a>İÇERİK-6 <span> e-paradise</span></a></li>
    </ul>
  </div>
 
  <div id="category">
    <ul>
     

      <li><a href="http://e-paradise.tr.gg/">İÇERİK-1</a></li>
      <li><a href="http://e-paradise.tr.gg/">İÇERİK-2</a></li>
      <li><a href="http://e-paradise.tr.gg/">İÇERİK-3</a></li>
      <li><a href="http://e-paradise.tr.gg/">İÇERİK-4</a></li>
      >

      <li class="last"><a href="http://e-paradise.tr.gg/">İÇERİK-5</a></li>
    </ul> 
  </div>
 
  <div id="famous">
    <ul>
     İÇERİĞİNİZİ BURAYA EKLEYİNNN
    </ul> 
  </div>
 
  <div id="random">
    <ul>
      <li>içerik-1</li>
     
      <li class="last">İÇERİK-2</li>
    </ul>   
  </div>       
</div>
<div class="boxBottom"></div>
</div>
<div style="font-size:10px;color:#ccc"></div>
</body>
</html>
</td>
</tr>
</table>


DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj04.01.2011, 23:02 (UTC)    
Mesaj konusu: tıklandığı zaman sağa doğru açılan menü

e-paradise yazmış:
Devam edecek dedik devam ediyoruz arkadaşlar sıradaki menü

resme tıklayınca yazı sağında çıksın (tıklandığı zaman sağa doğru açılan menü

Resimden bakın:

Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/aaaaa.png


sitemden önizlemesine bakın:

Arrow http://e-paradise.tr.gg/kayan.htm

Ve tabiki kodu Mr. Green
Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
   <title>:: ilovecolors - Sliding menu with jQuery  ::</title>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://site.mynet.com/eparadisee/borrar.css"/>
   <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://site.mynet.com/eparadisee/estilos.css"/>
   <script type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/eparadisee/jqueryy.js"></script>
   <script type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/eparadisee/general.js"></script>

</head>

<body>
<ul id="iconbar">
   <li><a href="#">
      <img src="http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/key.gif" alt="" />
      <span>AÇILAN YERDEKİ YAZIMIZ-1</span>
   </a></li>
   <li><a href="http://feeds.feedburner.com/ilovecolors" target="_blank">
      <img src="http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/rss.gif" alt="" />

      <span>AÇILAN YERDEKİ YAZIMIZ-2</span>
   </a></li>
   <li><a href="#">
      <img src="http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/sel.gif" alt="" />
      <span>AÇILAN YERDEKİ YAZIMIZ-3</span>
   </a></li>
</ul>

</body><br>


DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj05.01.2011, 01:13 (UTC)    
Mesaj konusu: resme tıklayınca resim yukarı kalkar ve altında yazı çıkar

e-paradise yazmış:
Devam edecek dedik devam ediyoruz arkadaşlar sıradaki menü

resme tıklayınca resim yukarı kalksın altında yazınız çıksın üst menü

Resimden bakın:

Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/ustmenu.png


sitemden önizlemesine bakın:

Arrow http://e-paradise.tr.gg/.ue.st-men.ue..htm

Ve tabiki kodu Mr. Green
Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
   <head>
      <title>Gaya Design - jQuery version of GarageDoor</title>
      <meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1' />
      <link href='http://site.mynet.com/eparadisee/style.css' rel='stylesheet' type='text/css' />
      <script src="http://site.mynet.com/eparadisee/jquery-1.3.2.min.js" type="text/javascript"></script>
      
      <link href='http://site.mynet.com/eparadisee/garagedoor.css' rel='stylesheet' type='text/css' />
      <script src="http://site.mynet.com/eparadisee/garagedoorjquery.js" type="text/javascript"></script>

   </head>

<body>
            
            <div class='garagedoor' id='garagedoor'>      
               <div title='http://www.gayadesign.com' class='item'>
                  <div class='underlay'>
                     <font color="black" face="Gill Sans Ultra Bold"> <b>TIKLA!</b></font>
                  </div>
                  <img src='http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/anasayfa.jpg' alt='' class='overlay' />
                  <div class='mouse'><img src='images/nothing.gif' alt='' /> &nbsp;</div>
               </div>
               <div title='http://www.gayadesign.com/about/' class='item'>

                  <div class='underlay'>
                     <font color="black" face="Gill Sans Ultra Bold"> <b>TIKLA!</b></font>
                  </div>
                  <img src='http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/muzik.png' class='overlay' alt='' />
                  <div class='mouse'><img src='images/nothing.gif' alt='' /> &nbsp;</div>
               </div>
               <div title='http://www.gayadesign.com/partners/' class='item'>
                  <div class='underlay'>
                     <font color="black" face="Gill Sans Ultra Bold"> <b>TIKLA!</b></font>
                  </div>

                  <img src='http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/oyunlar.jpg' class='overlay' alt='' />
                  <div class='mouse'><img src='images/nothing.gif' alt='' /> &nbsp;</div>
               </div>
               <div title='http://www.gayadesign.com/contact/' class='item'>
                  <div class='underlay'>
                     <font color="black" face="Gill Sans Ultra Bold"> <b>TIKLA!</b></font>
                  </div>
                  <img src='http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/iletisim.jpg' class='overlay' alt='' />
                  <div class='mouse'><img src='images/nothing.gif' alt='' /> &nbsp;</div>

               </div>
               
               <script type='text/javascript'>
                  GarageDoor.scrollY = -55;
                  GarageDoor.setBindings('garagedoor');
               </script>
            </div>
            
            <br style='clear: both' />
            <br />
            
            

            
         </div>
         
      </div>
   </body>
</html>


DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj23.01.2011, 07:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaw yeter habire kod koyyon yawaş ol Smile
______________


ßy ฬєß๓ครtєг
Mesaj23.01.2011, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Son eklediğin kodda internet explorerde üzerinde ( x ) işareti cıkıyor neden ama mozillada sorun yok. onu düzeltme gibi şansın varmı yani internet explorer tarayıcısına uyarlayabilirmisiniz.
Mesaj23.01.2011, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmaster-aet yazmış:
yaw yeter habire kod koyyon yawaş ol Smile

bunlar yeni nesil ama Wink

hagika yazmış:
Son eklediğin kodda internet explorerde üzerinde ( x ) işareti cıkıyor neden ama mozillada sorun yok. onu düzeltme gibi şansın varmı yani internet explorer tarayıcısına uyarlayabilirmisiniz.

kodları düzenlerken mozilla ile düzenleme yaptım sorunu kod içindeki .js kodlarını düzenleyerekde yapabilirsiniz Wink
Mesaj23.01.2011, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biraz daha oynansa daha güzel olur
______________


" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj25.01.2011, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: resme tıklayınca resim yukarı kalkar ve altında yazı çık

e-paradise yazmış:
Devam edecek dedik devam ediyoruz arkadaşlar sıradaki menü

Linke tıklayın facebookdaki gibi uyarı msj kutusu çıksın

Resimden bakın:

Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/msjkutusu.gif


sitemden önizlemesine bakın:

Arrow http://e-paradise.tr.gg/Denemee.htm

Ve tabiki kodu Mr. Green
Kod:


<head> <script src="http://site.mynet.com/falog/jquery-1.2.2.pack.js" type="text/javascript"></script>

<link href="http://site.mynet.com/falog/facebox.css" media="screen" rel="stylesheet" type="text/css" />

<script src="http://site.mynet.com/falog/facebox.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

jQuery(document).ready(function($) {

$('a[rel*=facebox]').facebox()

})

</script>


<body><p><a href="#mydiv" rel="facebox">E-PARADİSE</a></p><div id="mydiv" style="display:none"><a href="http://e-paradise.tr.gg" style="text-decoration:none; color:green;">e-paradise</a></div></body>


DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj25.01.2011, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel çalışmaların var kardeşim devamını dilerim.
Mesaj26.01.2011, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

iconer yazmış:
Çok güzel çalışmaların var kardeşim devamını dilerim.

öncelikle yorum yaparak değer verdiğin için tşk ederim saolasın Wink

evet arkadaşlar bircogunuz yukardaki kodda site açmayı ya da yazıya değil resime
link vererek çalışsa diye düşündünüzü hissettim ve kodları hazırladım
Smile


Resime tıkladıgınız zaman msj kutusu açılsın
Wink
Kod:
<a href="http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/ana.jpg" rel="facebox"><img class="" alt="" src="http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/ana.jpg" /></a>

Siteyi msj kutusu içinde açın (bunu uğraşlarım sonucu iframeyle başardım ancak Sad )
Kod:
<div id="info" style="display:none;">
<iframe src="http://site.mynet.com/eparadisee/takvim1.htm" frameborder="0" width="100%" height="210"<br />%"></iframe>
</div><a href="#info" rel="facebox">text</a>

NOT! linkleri düzenleyin sadece arkadaşlar gerisini kod yapıyor zaten Wink
Mesaj30.01.2011, 23:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: resme tıklayınca resim yukarı kalkar ve altında yazı çık

e-paradise yazmış:
Devam edecek dedik devam ediyoruz arkadaşlar sıradaki menü

kutu içinde Link menüsü linke tıklandığında altında yazı vs çıkan menü

Resimden bakın:

Arrow http://img.webme.com/pic/e/e-paradise/acilirm.jpg


sitemden önizlemesine bakın:

Arrow http://e-paradise.tr.gg/acilirM.htm

Ve tabiki kodu Mr. Green
Kod:

<head>
    <title>Accordion Menu</title>
    <link href="http://site.mynet.com/eparadisee/demo.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script  type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/eparadisee/jquery-1.2.6.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/eparadisee/jquery.accordion.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function(){
            jQuery('#list1b').accordion({
         autoheight: false
         });
        });
    </script>

</head>
<body>
    <form id="form1">
    <div class="basic" id="list1b">
         <a>Deneme 1 2 3 4</a>
         <div>
            <p>
               Deneme 1<br/>
               Deneme 2<br/>

               Deneme 3<br/>
               Deneme 4
            </p>
         </div>
         <a>Deneme :::</a>
         <div>
            <p>
               Deneme :::<br/>

                             Deneme :::
            </p>
         </div>
         <a>Deneme :::...</a>
         <div>
            <p>
               Deneme :::...<br/>
               Deneme :::...<br/>

               Deneme :::...<br/>
               Deneme :::...<br/>
               Deneme :::...<br/>
               Deneme :::...<br/>
                Deneme :::...<br/>
                Deneme :::...<br/>

                Deneme :::...<br/>
                Deneme :::...<br/>
            </p>
         </div>
         <a>Deneme ||::</a>
         <div>
            <p>

                Deneme ||::<br/>
                Deneme ||::<br/>
                Deneme ||::<br/>
                Deneme ||::<br/>
                Deneme ||::<br/>
            </p>

         </div>
         <a>Deneme ::)</a>
         <div>
            <p>
                Deneme ::)<br/>
                Deneme ::)<br/>
                Deneme ::)<br/>

            </p>
         </div>
         <a>Deneme (::)</a>
         <div>
            <p>
                Deneme (::)<br/>
                Deneme (::)<br/>

                Deneme (::)<br/>
                Deneme (::)<br/>
                Deneme (::)<br/>
                Deneme (::)<br/>
            </p>
         </div>
      </div>

    </form>
</body>


DİPNOT: BÖYLE KODLAR YAPIP PAYLAŞIM YAPMAYAN HATTA YAPMAK İSTEYENLERE YARDIM DAHİ ETMEYELERE İNAT YAPILMIŞTIR.
Exclamation DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN Exclamation
e-paradise.tr.gg saygılarla sunar..
Mesaj31.01.2011, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel kodlar tbr devamı dileriz Mr. Green
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Mesaj31.01.2011, 09:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok güzel olmuş tebrkler.
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Mesaj01.02.2011, 00:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerçekten çok güzel menü kodları bunlar.Eline emeğine sağlık kardeş.
Başarılar dilerim ...
______________

İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu