Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.01.2011, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu: başka siteden kod güncelleme

merhaba arkadaşlar şu sitedeki sadece puan durumu bölümünü alıp benim sitemde yayınlarsam, bu puan durumu her hafta değişiyo oranın kodlarını eklesem siteme her hafta benim sitemdeki puan durumu burayla aynı olurmu güncellenirmi yani ?
site bu:
http://www82.hattrick.org/World/Series/Default.aspx?LeagueLevelUnitID=48954&TeamID=1706788
Mesaj14.01.2011, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodları inceledim eyer sitende ekleyip o sitede güncelleme olursa senin sitedede günceleme olacaktır
Mesaj14.01.2011, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

gerçekten olurmu mesela şuraya ekledim o kodları http://trht.tr.gg/***ALPEREN-GUCU***.htm

ama kodda biyeri sildim ben heralde yinede olurmu hocam sen doğru kodu bana verirmisin sana zahmet.
Mesaj14.01.2011, 09:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu alıp koyarsan olmaz ama iframe kodu içerisine alarak koyarsan olabilir

Kod:
<iframe src="http://www82.hattrick.org/World/Series/Default.aspx?LeagueLevelUnitID=48954&TeamID=1706788" width=700 height=480 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 scrolling=no frameborder=0></iframe>


bu kod içerisinde yer alan width,height bölümünden boyutunu ayarlayabilirsin
______________


Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj14.01.2011, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

hocam sağol ama bunu yazdım sitenin tamamını gösteriyo sitenin içinde garip bişey oldu sadece puan bölümü görünmesi lazım ama olmuyo sanırım
Mesaj14.01.2011, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka türlü olmaz diye biliyorum
______________


Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Mesaj14.01.2011, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam hocam sağol verecez bi ayar artık Smile
Mesaj15.01.2011, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

elimde böyle bir puan durumu var nerden aldığımı hatırlamıyorum ama işini görür

Kod:
<iframe src="http://www.futbolmerkezi.com/Shared/SpecialList.aspx?TYPE=ScoreTable&ID=s9bVeXBQOx0%3d" frameborder="0" framespacing="0" scrolling="auto" align="center" width="180" height="380" marginheight="0" marginwidth="0"></iframe>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu