Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.01.2011, 07:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Slayt Menü Kodu

<script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=400;
var pic_height=300;
var button_pos=3;
var stop_time=8000;
var show_text=0;
var txtcolor="#333333";
var bgcolor="000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]=" Resim Urlsi ";
link[1]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlsi ";
text[1]="LifeList";

imag[2]=" Resim Urlesi ";
link[2]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi";
text[2]="LifeList";

imag[3]=" Resim Urlesi ";
link[3]="Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[3]="LifeList";


imag[4]=" Resim Urlesi ";
link[4]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[4]="LifeList";


imag[5]=" Resim Urlesi ";
link[5]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[5]="LifeList";



var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script>


Şimdi dikkat etmeniz gereken iki şey var.Birincisi Slaytın yüksekliğini kendiniz sayfanıza göre height, width kısmından ayarlayabilirsiniz.İkincisi ve önemli olanı ise " Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi " kesinlikle Türkçe karakter içermemelidir.Mesela sayfanın urlesi ( yani sayfanın adı ) islam kuşağı olursa tıklandığında sayfayı açmaz.islam kusagi olmalıdır.
Slayta koyacağınız sayfa ve resim urlelerini siz istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz.ben 5 adet olarak koydum ...

Slayta link vermek istemezseniz " Yönlendirilecek Sayfa Urlesi " kısmını boş bırakabilirsiniz ... Örneğini sitemin anasayfasından görebilirsiniz ...

İyi Çalışmalar
______________

İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Mesaj25.01.2011, 00:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=400;
var pic_height=300;
var button_pos=3;
var stop_time=8000;
var show_text=0;
var txtcolor="#333333";
var bgcolor="000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]=" Resim Urlsi ";
link[1]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlsi ";
text[1]="LifeList";

imag[2]=" Resim Urlesi ";
link[2]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi";
text[2]="LifeList";

imag[3]=" Resim Urlesi ";
link[3]="Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[3]="LifeList";


imag[4]=" Resim Urlesi ";
link[4]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[4]="LifeList";


imag[5]=" Resim Urlesi ";
link[5]=" Yönlendirilecek Sayfanın Urlesi ";
text[5]="LifeList";



var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script>

Not:kodlar
Kod:
[code]kod buraya gelecek şekilde [/code]
olmalıdır Wink
Mesaj25.01.2011, 06:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Düzelttiğin için teşekkür ederim ...
______________

İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu