Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.03.2011, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu: site yönlendirme

selam aleyküm arkadaşlar benim sitem açılır açılmaz başka sayfaya yönleniyor buna acil bir çözüm lazım size zahmet
Mesaj15.03.2011, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=buraya site urlsi>

content 5 yazan yere 5 i kaldırıp bir sayı giriniz
Mesaj15.03.2011, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: site yönlendirme

ulusoyhaliyikama yazmış:
selam aleyküm arkadaşlar benim sitem açılır açılmaz başka sayfaya yönleniyor buna acil bir çözüm lazım size zahmet


sitene eklediğin bir koddan kaynaklanıyor heralde ana sayfadakı kodları sıl yedeğini al ama sora kaydet siteye gir bidahha yonlednriomu bak
______________
Sitemi Değerlendir

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=176931
Mesaj15.03.2011, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: cevap

trojanali yazmış:
<meta HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="5;URL=buraya site urlsi>

content 5 yazan yere 5 i kaldırıp bir sayı giriniz



pardon ben yanlış anlamışım sitede üste verdiğim kod gibi birşey varsa onu kaldırın
Mesaj15.03.2011, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar ana sayfadakileri silip kaydettim yine yönleniyor acil bir yardım
siteye bi göz atabilirmisiniz
Mesaj15.03.2011, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet aynı problem ben de de var.Dün başladı site açılınca banner sitesine yönleniyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
______________
Mesaj15.03.2011, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

renklikalem yazmış:
evet aynı problem ben de de var.Dün başladı site açılınca banner sitesine yönleniyor.Yardımcı olursanız sevinirim.



Kod:
<!-- BannerListesi.com Profesyonel Banner Değişim ve Reklam Hizmetleri Kod Başlangıcı -->
<script language="JavaScript">
document.write('<s'+'cript language="JavaScript" src="http://www.bannerlistesi.com/work.php?n=1478&size=6&j=1&c=&code='+new Date().getTime()+'"></s'+'cript>');
</script>
<NOSCRIPT>
<IFRAME SRC="http://www.bannerlistesi.com/work.php?n=1478&size=6&c=" width=88 height=31 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling="no"></IFRAME>
</NOSCRIPT>
<!-- BannerListesi.com Profesyonel Banner Değişim ve Reklam Hizmetleri Kod Sonu --></a>




yukardaki kodu kaynak kodunuzda bulun silin ....
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj15.03.2011, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş ben düzelttim tasarım ayarlarında açılan site ile ilgili kod var mutlaka onu bul sil bende ekolobiye yönleniyordu baktım oradan radyo kodu eklemiştim onu sildim düzeldi
Mesaj15.03.2011, 13:27 (UTC)    
Mesaj konusu: banner url

arkadaşım merhaba ben kendime photoshopta banner yaptım ama tabii urlsi yok Laughing bannerı siteme yönlendirmek için nasıl url oluşturucam ve bunu bannera ekliyeceğim
Mesaj15.03.2011, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
renklikalem yazmış:
evet aynı problem ben de de var.Dün başladı site açılınca banner sitesine yönleniyor.Yardımcı olursanız sevinirim.



Kod:
<!-- BannerListesi.com Profesyonel Banner Değişim ve Reklam Hizmetleri Kod Başlangıcı -->
<script language="JavaScript">
document.write('<s'+'cript language="JavaScript" src="http://www.bannerlistesi.com/work.php?n=1478&size=6&j=1&c=&code='+new Date().getTime()+'"></s'+'cript>');
</script>
<NOSCRIPT>
<IFRAME SRC="http://www.bannerlistesi.com/work.php?n=1478&size=6&c=" width=88 height=31 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling="no"></IFRAME>
</NOSCRIPT>
<!-- BannerListesi.com Profesyonel Banner Değişim ve Reklam Hizmetleri Kod Sonu --></a>




yukardaki kodu kaynak kodunuzda bulun silin ....



Çok Teşekkür ederim kodu buldum sorun çözüldü Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu