Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.05.2011, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu: siteme müzik koyulmuyo acil yardım

arkadaşlar sitemi yeni açtım müzik koyulmuyor yha yardım lütfen
Mesaj17.05.2011, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

aqa nasıl diosun bak mesela sitene girdiğinde ototmotik müzik çalmasını istiyorsan

<param name="EnableFullScreenControls" value="1"/>
<param name="AllowScan" value="-1"/>
<param name="ShowTracker" value="1"/>
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=windows&sbp=mediaplayer&ar=Media&sba=Plugin&"
src="http://boxstr.net/files/6529152_isbvi/Dj%20ErdiL%20ft%20ParanteZ%20%26%20EmixRapper%20-%20BaranMusic----DENSiZLER%5C%27e%20%5BDisS%5D.mp3" name="MP" width="0" height="0" showstatusbar="1"
showcontrols="1" showdisplay="0" showgotobar="0" autosize="0" showcaptioning="0"
enabletracker="0" showtracker="1" enablecontextmenu="0" volume="0" showpositioncontrols="1"
showaudiocontrols="1" autostart="true">
</embed></object>

http://boxstr.net/files/6529152_isbvi/Dj%20ErdiL%20ft%20ParanteZ%20%26%20EmixRapper%20-%20BaranMusic----DENSiZLER%5C%27e%20%5BDisS%5D.mp3

yazan yere istedğin bi mp3 kodunu yaz sitene ekle biraz soraaa çalsın...
Mesaj19.05.2011, 17:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

tvizlemekeyfi yazmış:
aqa nasıl diosun bak mesela sitene girdiğinde ototmotik müzik çalmasını istiyorsan

<param name="EnableFullScreenControls" value="1"/>
<param name="AllowScan" value="-1"/>
<param name="ShowTracker" value="1"/>
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=windows&sbp=mediaplayer&ar=Media&sba=Plugin&"
src="http://boxstr.net/files/6529152_isbvi/Dj%20ErdiL%20ft%20ParanteZ%20%26%20EmixRapper%20-%20BaranMusic----DENSiZLER%5C%27e%20%5BDisS%5D.mp3" name="MP" width="0" height="0" showstatusbar="1"
showcontrols="1" showdisplay="0" showgotobar="0" autosize="0" showcaptioning="0"
enabletracker="0" showtracker="1" enablecontextmenu="0" volume="0" showpositioncontrols="1"
showaudiocontrols="1" autostart="true">
</embed></object>

http://boxstr.net/files/6529152_isbvi/Dj%20ErdiL%20ft%20ParanteZ%20%26%20EmixRapper%20-%20BaranMusic----DENSiZLER%5C%27e%20%5BDisS%5D.mp3

yazan yere istedğin bi mp3 kodunu yaz sitene ekle biraz soraaa çalsın...



Tmm Aga ii Dionda Nereye Yapıstırcaz O Kodu
Mesaj19.05.2011, 22:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende koyuluyor aga kod ile sende neden koyulmuyor kod yamayı bilmiyomusun
______________
www.komedi.online.tc
Mesaj20.05.2011, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tüm sayfalarda çalmasını istiyor isen tasarım altı Veya üstüne kodu yerleştir
______________
Mesaj25.05.2011, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayNN aqaaa.....çok basit
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu