Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.06.2011, 23:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Reklam ağı

Arkadaslar reklam ağı nasıl yapılır yardım edin lütfen
______________
Mesaj15.06.2011, 05:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selam arkadaşım.. Bu soru cok eskiden benim de aklımı karıştırıyordu. Kimlere sorduysam cevap vermedi bende kendim öğrenmeye karar verdim.. Neyse sana da öğreteyim..

Öncelikle herhangi bi site kuruyorsun (kendin siten varsa daha güzel olur)

Gogıla free host yaz bi sürü site var zaten. Neyse. Sonra bu sitede puplic_html klasörüne giriyosun orda istediğin isimde bi dosya yaratıyorsun
(Örnek olarak banneragi.htm ) sonunda

Sonra dosya içine alttaki kodu yerleştiriyorsun.

Kod:
<body topmargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0" bottommargin="0">
<div aling="right" style="position: absolute; width: 32px; height: 13px; z-index: 1; left: 343px; top: 45px; float:right" id="katman1">
<table border="0" width="125" id="table1" cellspacing="0" cellpadding="0" height="14">
   <tr>
      <td align="right" valign="bottom">
<script type="text/javascript">
<!----
var rollOverArr=new Array();
var encoded = escape(rollOverArr);
trace(encoded);
function setrollover(OverImgSrc,pageImageName)
{
if (! document.images)return;
if (pageImageName == null)
    pageImageName = document.images[document.images.length-1].name;
rollOverArr[pageImageName]=new Object;
rollOverArr[pageImageName].overImg = new Image;
rollOverArr[pageImageName].overImg.src=OverImgSrc;
}
 
function rollover(pageImageName)
{
if (! document.images)return;
if (! rollOverArr[pageImageName])return;
if (! rollOverArr[pageImageName].outImg)
    {
    rollOverArr[pageImageName].outImg = new Image;
    rollOverArr[pageImageName].outImg.src = document.images[pageImageName].src;
    }
document.images[pageImageName].src=rollOverArr[pageImageName].overImg.src;
}
 
function rollout(pageImageName)
{
if (! document.images)return;
if (! rollOverArr[pageImageName])return;
document.images[pageImageName].src=rollOverArr[pageImageName].outImg.src;
}
//-->
</script>
<a href="http://bs-aktif.tr.gg/banner-degisim-agi.htm" target="_blank" onMouseOver="rollover('home')" onMouseOut="rollout('home')"><IMG SRC="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/google-one.png" NAME="home" ALT="Bs-Aktif - Bilgi-depom Ortak banner agi." BORDER="0"></A>
<script TYPE="text/javascript">
<!--
setrollover("http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/banner-degisim-agi.png");
//-->
 
</script>
</td>
   </tr>
 
</table>
</div>
 
</div>
</body>   
                  
                  
 
 
 
 
<script>
 
 
function image() {
};
 
image = new image();
bsaktif = 0;
 
 
 
// Resim Sırasına gצre gצsterir
 
 
 
image[bsaktif++] = '<a href="http://bs-aktif.tr.gg" target="_blank"><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/21banner1.png" alt="" /></a>'
 
 
image[bsaktif++] = '<a href="http://bs-aktif.tr.gg" target="_blank"><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/b/bilgi-depom/bilgi-depom.tr.gg-banner.gif" alt="" /></a>'
 
 
image[bsaktif++] = '<a href="http://bs-aktif.tr.gg" target="_blank"><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/468x60-banner9.png" alt="" /></a>'
 
 
image[bsaktif++] = '<a href="http://bs-aktif.tr.gg" target="_blank"><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/468x60-banne5.png" alt="" /></a>'
 

 
// AktifBS
 
bsaktif = Math.floor(Math.random() * bsaktif);
 
document.write(image[bsaktif]);
</script>                     


Bak bu kodun içindeki

Kod:
image[bsaktif++] = '<a href="http://bs-aktif.tr.gg" target="_blank"><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/b/bs-aktif/468x60-banne5.png" alt="" /></a>'


Bu yerler den ekleyeceksin. iki satır aşağı in tekrar ekle istediğin kadar ekle...

Sonra

Kod:
<iframe scrolling="no" height="60" frameborder="0" width="468" align="absMiddle" marginwidth="1" name="iframe" src="http://hostingadi.com/banneragi.htm" border="0" marginheight="1"></iframe>


Bu kodu reklamı koyacağın sayfaya koyuyorsun...


Aklında başka sorun varsa sor yardım ederm.

Ön izlemesi de buradadır.
Mesaj15.06.2011, 07:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Puplic_html dosyasını bulamıyorum
______________
Mesaj15.06.2011, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

"www" da olabilir dosyanın adı
______________
Mesaj17.06.2011, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

boyabatburak yazmış:
"www" da olabilir dosyanın adı


edd olabilir ..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu