Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.07.2011, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Çekmeköy Arçelik servisi

Site Adresi:arcelikservisim.com

Kuruluşu:2010

İçerik: Arçelik Servisi

Tanıtımı:



Beyaz eşyalarda bazen sorunlar çıkabiliyor. Neredeyse bu sorun herkesin başına gelebiliyor. Bu ürünler ömürlük ürünler olduğu için içindeki malzemeler zamanla eskiyor ve çalışırlılığını yitirebiliyorlar. İşte bu yüzden beyaz eşyalarda sorunlar oluşabiliyor. Burada önemli olan beyaz eşyanızı tamir ettirdikten sonra ne kadar çalıştığıdır.


Birçok insan beyaz eşyasında bir sorun çıktığı zaman servis çağırmaktan kaçınır hatta kendileri çözmeye çalışırlar. Genellikle tamirciler bu konuda daha fazla rol oynuyorlar. Ancak unutulmaması gereken şey bir beyaz eşyadan en iyi anlayabilecek ona en iyi malzemeyi sağlayabilecek kişinin servisi olduğudur. İşte asıl önemli olan şey burada başlıyor. Servisler genellikle tamir yaparlar. Yani beyaz eşyanızdaki sorunu bulup düzeltmeye çalışırlar. Böyle bir durumun dışında mecburen parça değişimi gerekebilir. Eğer parça ömrünü bitirmiş ve tamir olamayacak bir durumdaysa mutlaka yeni bir parça takılması gerekir. Bu parçalar biraz pahalı oldukları kadar çok büyük öneme sahiptir. Parçayı servise taktırırken mutlaka garantisi olup olmadığını sorunuz. Birçok servis garantisi olmayan yedek parçayı beyaz eşyaya taktığı için beyaz eşyalarda belirli bir süre sonra sorunlar çıkabiliyor ve bu sorunu çözmek içinde bir daha yeni parça almak gerekebiliyor. Bu tarzda bir problemle karşılaşmamak yada karşılaştığınızda garantisiyle kurtulmak istiyorsanız servisinize takılan her parçanın garantisinin olup olmadığını mutlaka sorun.


Garanti sadece mağazalarda satılan ürünlerde olmaz. Çoğu zaman her tip ürüne takılan yedek parçalarda da garanti olur. Bu yüzden her takılan parça için garanti sormayı unutmayınız.


Erenköy Arçelik Servisi
Çekmeköy Arçelik Servisi
Göztepe arçelik servisi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu