Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.07.2011, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Css, Grafik Paylaşımları



Evet.. Başlıktanda anlayacağınız gibi bu başlık altında tamamen bana ait olan grafikleri [ html kodları ile birlikte ] yayınlayacağım... Ayrıca istekte almaktayım... Aşağıda 468x60 reklam alanlarıyla çalışmalarıma başladım...





Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/468x60reklam1.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/468x60reklam2.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/468x60reklam3.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/468x60reklam4.png" /></a>

______________
Mesaj26.07.2011, 20:29 (UTC)    
Mesaj konusu:





Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/125x125reklam1.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/125x125reklam2.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/125x125reklam3.png" /></a>




Kod:
<a href="BURAYA LİNKİ EKLEYİNİZ..."><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/125x125reklam4.png" /></a>

______________
Mesaj26.07.2011, 20:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ellerine sağlık . Hepsi birbirinden güzel
Mesaj26.07.2011, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

ramazan-altintop yazmış:
Ellerine sağlık . Hepsi birbirinden güzel


Teşekkürler.. Sürekli güncelleyeceğim bu başlığı...





Kod:

<table width="500" border="0" align="center">
  <tr>
    <th height="200" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/soneklenenkonular.png" scope="col"><table width="500" border="0">
        <tr>
          <th width="12" height="50" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="462" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="12" scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="21" scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="left" scope="col"><a href="Buraya Konunun Linkini Ekleyin...">Buraya Konunun İsmini Ekleyin...</a>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="32" scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="left" scope="col"><a href="Buraya Konunun Linkini Ekleyin...">Buraya Konunun İsmini Ekleyin...</a>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="27" scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="left" scope="col"><a href="Buraya Konunun Linkini Ekleyin...">Buraya Konunun İsmini Ekleyin...</a>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="30" scope="col">&nbsp;</th>
          <th align="left" scope="col"><a href="Buraya Konunun Linkini Ekleyin...">Buraya Konunun İsmini Ekleyin...</a>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
        </tr>
      </table>
  </tr>
</table>

______________
Mesaj26.07.2011, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Güzel Paylaşımlarınız Var

Ama Bu Tür Paylaşımlarınız İçin Sabit Başlık Var

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159058

İyi forumlar
Mesaj26.07.2011, 20:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitemanadolular yazmış:
Merhaba

Güzel Paylaşımlarınız Var

Ama Bu Tür Paylaşımlarınız İçin Sabit Başlık Var

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159058

İyi forumlar


O Dediğiniz başlık tasarım paylaşımları için.. Daha önce rankend arkadaşım ve ben böyle başlık açarak güncelledik.. Diğer sitem silinmişti bende bu sitemle reklamsız devam etmeye karar verdim... Yorumunuz için teşekkürler =)
______________
Mesaj26.07.2011, 20:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ve-siir yazmış:
bedavasitemanadolular yazmış:
Merhaba

Güzel Paylaşımlarınız Var

Ama Bu Tür Paylaşımlarınız İçin Sabit Başlık Var

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159058

İyi forumlar


O Dediğiniz başlık tasarım paylaşımları için.. Daha önce rankend arkadaşım ve ben böyle başlık açarak güncelledik.. Diğer sitem silinmişti bende bu sitemle reklamsız devam etmeye karar verdim... Yorumunuz için teşekkürler =)


Ama Güzel Paylaşımlar =(
Mesaj26.07.2011, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedavasitemanadolular yazmış:
ve-siir yazmış:
bedavasitemanadolular yazmış:
Merhaba

Güzel Paylaşımlarınız Var

Ama Bu Tür Paylaşımlarınız İçin Sabit Başlık Var

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159058

İyi forumlar


O Dediğiniz başlık tasarım paylaşımları için.. Daha önce rankend arkadaşım ve ben böyle başlık açarak güncelledik.. Diğer sitem silinmişti bende bu sitemle reklamsız devam etmeye karar verdim... Yorumunuz için teşekkürler =)


Ama Güzel Paylaşımlar =(


Neden üzgün işareti koydunuz anlayamadım doğrusu Very Happy
Çok teşekkür ederim =)




İlk Hali - Son Hali


Kod:
<script type="text/javascript">
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
</script>
<body onLoad="MM_preloadImages('http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap3.png')"><a href="Buraya Tıklanınca Gidilecek Adresi Girin..." onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Giriş Yap','','http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap3.png',1)"><img src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap2.png" alt="Giriş Yap" name="Giriş Yap" width="175" height="90" border="0"></a>

______________
Mesaj26.07.2011, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ve-siir yazmış:
bedavasitemanadolular yazmış:
ve-siir yazmış:
bedavasitemanadolular yazmış:
Merhaba

Güzel Paylaşımlarınız Var

Ama Bu Tür Paylaşımlarınız İçin Sabit Başlık Var

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159058

İyi forumlar


O Dediğiniz başlık tasarım paylaşımları için.. Daha önce rankend arkadaşım ve ben böyle başlık açarak güncelledik.. Diğer sitem silinmişti bende bu sitemle reklamsız devam etmeye karar verdim... Yorumunuz için teşekkürler =)


Ama Güzel Paylaşımlar =(


Neden üzgün işareti koydunuz anlayamadım doğrusu Very Happy
Çok teşekkür ederim =)




İlk Hali - Son Hali


Kod:
<script type="text/javascript">
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
</script>
<body onLoad="MM_preloadImages('http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap3.png')"><a href="Buraya Tıklanınca Gidilecek Adresi Girin..." onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Giriş Yap','','http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap3.png',1)"><img src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/girisyap2.png" alt="Giriş Yap" name="Giriş Yap" width="175" height="90" border="0"></a>


Yok Bir Şey Aklıma Geldi =) Razz Razz
Mesaj26.07.2011, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu:





Kod:
<style type="text/css">
#linkhover ul {
margin: 0px;
padding: 0px;
list-style-type: none;
}
#linkhover ul li a {
background-color: #;
display: block;
height: auto;
width: 250px;
color: #000;
text-decoration: none;
padding: 5px;
border: 1px solid #;
background-image: url(http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/menu5.png);
background-repeat: no-repeat;
background-position: 0px 0px;
}
#linkhover ul li a:hover {
background-color: #;
padding-left: 5px;
color: #000;
background-image: url(http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/menu6.png);
background-repeat: no-repeat;
background-position: 0px 0px;
}
</style>
<div id="linkhover">
<ul>
    <li><div style="text-align: center; "> <a href="Ana Sayfa'nın Linki">Ana Sayfa</a></div> </li>
    <li><div style="text-align: center; "> <a href="Ziyaretçi Defteri'nin Linki">Z. Defteri</a></div> </li>
    <li><div style="text-align: center; "> <a href="Hakkımızda'nın Linki">Hakkımda</a></div> </li>
   
</ul>
</div>

______________
Mesaj26.07.2011, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:





Kod:
<table width="400" border="0" align="left">
  <tr>
    <th height="33" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar2.png" scope="col"><table width="400" border="0">
      <tr>
        <th width="95" height="25" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="280" align="left" scope="col"><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas</a><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas<img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" />Link Takas</a></th>
        <th width="11" scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>




Kod:
<table width="400" border="0" align="left">
  <tr>
    <th height="33" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar3.png" scope="col"><table width="400" border="0">
      <tr>
        <th width="95" height="25" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="280" align="left" scope="col"><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas</a><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas<img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" />Link Takas</a></th>
        <th width="11" scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>




Kod:
<table width="400" border="0" align="left">
  <tr>
    <th height="33" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar4.png" scope="col"><table width="400" border="0">
      <tr>
        <th width="95" height="25" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="280" align="left" scope="col"><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas</a><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas<img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" />Link Takas</a></th>
        <th width="11" scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>




Kod:
<table width="400" border="0" align="left">
  <tr>
    <th height="33" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar5.png" scope="col"><table width="400" border="0">
      <tr>
        <th width="95" height="25" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="280" align="left" scope="col"><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas</a><img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" /><a href="#">Link Takas<img vspace="0" hspace="0" border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/linktakaslar6.png" />Link Takas</a></th>
        <th width="11" scope="col">&nbsp;</th>
      </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>

______________
Mesaj26.07.2011, 23:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

madem istek kabul ediyorsun bana



bu resimdeki gibi menü yapabilirmisin rengi aynı olsun ?

______________

Mesaj26.07.2011, 23:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayrıca flood için özür dilerim paylaşımların süper emeğine sağlık
______________

Mesaj27.07.2011, 07:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
madem istek kabul ediyorsun bana



bu resimdeki gibi menü yapabilirmisin rengi aynı olsun ?






Kod:
<table width="778" border="0">
  <tr>
    <th height="129" align="left" valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/ve-siir/altmenu.png" scope="col"><table width="778" border="0">
      <tr>
        <th width="26" height="24" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="151" align="left" valign="bottom" scope="col">Menü 1</th>
        <th width="35" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="150" align="left" valign="bottom" scope="col">Menü 2</th>
        <th width="40" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="155" align="left" valign="bottom" scope="col">Menü 3</th>
        <th width="35" scope="col">&nbsp;</th>
        <th width="152" align="left" valign="bottom" scope="col">Menü 4</th>
      </tr>
    </table>
      <table width="770" border="0">
        <tr>
          <th width="9" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 1</em></span>&nbsp;</th>
          <th width="34" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="160" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 1</em></span>&nbsp;</th>
          <th width="24" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 1</em></span>&nbsp;</th>
          <th width="25" scope="col">&nbsp;</th>
          <th width="162" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 1</em></span>&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="24" scope="col">&nbsp;</th>
<th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 2</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="160" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 2</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 2</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="162" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 2</em></span>&nbsp;</th>
        </tr>
        <tr>
          <th height="21" scope="col">&nbsp;</th>
<th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 3</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="160" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 3</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="161" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 3</em></span>&nbsp;</th>
          <th scope="col">&nbsp;</th>
<th width="162" align="left" scope="col"><span style="font-size: x-small; "><em>&gt;&gt; İçerik 3</em></span>&nbsp;</th>
        </tr>
    </table></th>
  </tr>
</table>


energy26 yazmış:
ayrıca flood için özür dilerim paylaşımların süper emeğine sağlık


Teşekkürler =)
______________
Mesaj27.07.2011, 07:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

mükemmelsin yha tebrik ederim
______________
Artık Bende Az Çok Tasarım Kodlayabiliyorum Örnek Bir Site Vererek Belirli Bir Ücrete Tasarım Yapabilirim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu