Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2011, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu: siteyi bakıma alma

arkadaşlar ben bazı siteleri bakıma alcaz die intro koyanları görüyorum. ama nasıl yapıolarsa siteye giriş yeri yok !! bütün sayfayı gezdirdim mausla yok !! nası olucak
______________
Mesaj30.09.2011, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: siteyi bakıma alma

gtasanandreashakkinda yazmış:
arkadaşlar ben bazı siteleri bakıma alcaz die intro koyanları görüyorum. ama nasıl yapıolarsa siteye giriş yeri yok !! bütün sayfayı gezdirdim mausla yok !! nası olucak
Mesaj30.09.2011, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Giriş" butonunun yazısı yazan yere bosluk bırakacaksınız yani söyle " "
Mesaj30.09.2011, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostum bana özelden ulaş sana öyle bir kod verebilirim...
______________
Arrow Arrow ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
Mesaj30.09.2011, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Giriş Butonu Yazısı;'' ''

Boş bırak orayı.Pinokinin dediğimi gibi kısacası. Laughing
______________
~Ceblog.Tr.Gg~
Mesaj30.09.2011, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ekstraları değiştirden introyu ekleyin. İntrodan önceki metin bölümünde kaynağa basın ve şu kodu ekleyin :

Kod:
<style type="text/css"> <!--
body {
visibility:hidden;
background-color:#FFFFFF;
background-image:url(http://img.webme.com/pic/i/indexe/ya2.gif);
background-repeat: no-repeat;
background-position: top;
}
//--> </style>


İsterseniz urlyi değiştirebilirsiniz.
______________
Mesaj29.10.2011, 20:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar introya istediğim yazıyı yazıcam. Tamam yazıdm. ama sitedeki bir sayfaya girincede girmiyecek nasıl olacak ?
Mesaj30.10.2011, 07:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha açıklayıcı anlatırsanız yardımcı olurum
Mesaj30.10.2011, 08:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

gtasanandreashakkinda yazmış:
arkadaşlar introya istediğim yazıyı yazıcam. Tamam yazıdm. ama sitedeki bir sayfaya girincede girmiyecek nasıl olacak ?


Sanırım Anladım Sitemdeki Tüm Sayfalara Giremesinler Demek İstiyor

Yönlendirme Kodunu Tasarım Üstüne Ekle Yönleneceği siteyi Boş Bırak Hata Da kalsın Olurmu ??
______________
Arrow Sanalika Sınırsız BalıkArrow Html KodlarıArrow Darkorbit İ BotArrow Online Oyun Hileleri
Arrow NormaL Oyun HileleriArrow Online Oyun HileleriArrow MeTin 2 Hileleri
Mesaj30.10.2011, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl tam anlamadım ?
Mesaj30.10.2011, 09:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

osmanlisultanlar yazmış:
Ekstraları değiştirden introyu ekleyin. İntrodan önceki metin bölümünde kaynağa basın ve şu kodu ekleyin :

Kod:
<style type="text/css"> <!--
body {
visibility:hidden;
background-color:#FFFFFF;
background-image:url(http://img.webme.com/pic/i/indexe/ya2.gif);
background-repeat: no-repeat;
background-position: top;
}
//--> </style>


İsterseniz urlyi değiştirebilirsiniz.
Bu kodu tasarımın üstüne yazın
______________
Mesaj30.10.2011, 09:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemizde güncelleme war kodu


Kod:
<FCK:meta content="text/html; charset=iso-8859-15" http-equiv="Content-Type"  /><style type="text/css"> <!-- body { background-color: #000000; color: #FFFFFF; font-size: ; margin: 0; font-family: Tahoma, Verdana, Arial; } //--> </style><center> <table height="400"> <tbody> <tr> <td><center><!--   .menue { Font-Family : Comic Sans MS; Font-Size : 13pt; Color : white; Text-Decoration : None }  TD { font-size : 11pt; font-family : Comic Sans MS; Color : white }   --><br /> <br /> <form method="post" action=""> <input type="submit" /> <input type="hidden" name="seenintro" value="1" /> </form> <!--  var left="";  var right="";  var msg="Sende Yapabilirsin!";  var speed=100000000;    function scroll_title() {  document.title=left+msg+right;  msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);  setTimeout("scroll_title()",speed);  }  scroll_title();    // End --><style type="text/css"> <!-- body { visibility:hidden; background-color:#000000; background-image:url(http://img.webme.com/pic/b/bilgi-depom/guncelleme.gif); background-repeat: no-repeat; background-position: top; } //--> </style><script type="text/javascript">  /*********************************************** * Disable select-text script- © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com) * This notice MUST stay intact for legal use * Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code ***********************************************/  //form tags to omit in NS6+: var omitformtags=["input", "textarea", "select"]  omitformtags=omitformtags.join("|")  function disableselect(e){ if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1) return false }  function reEnable(){ return true }  if (typeof document.onselectstart!="undefined") document.onselectstart=new Function ("return false") else{ document.onmousedown=disableselect document.onmouseup=reEnable }  </script><script LANGUAGE="Javascript"><!-- // *********************************************** // AUTHOR: WWW.CGIscript.NET, LLC // URL: http://www.cgiscript.net // Use the script, just leave this message intact. // Download your FREE CGI/Perl scripts today! // ( http://www.cgiscript.net/scripts.htm ) // Bu kodu wWw.Bilgi-Depom.Tr.Gg adresinden indirdiniz. // *********************************************** var isNS = (navigator.appName == "Netscape") ? 1 : 0; var EnableRightClick = 0; if(isNS) document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN||Event.MOUSEUP); function mischandler(){ if(EnableRightClick==1){ return true; } else {return false; } } function mousehandler(e){ if(EnableRightClick==1){ return true; } var myevent = (isNS) ? e : event; var eventbutton = (isNS) ? myevent.which : myevent.button; if((eventbutton==2)||(eventbutton==3)) return false; } function keyhandler(e) { var myevent = (isNS) ? e : window.event; if (myevent.keyCode==96) EnableRightClick = 1; return; } document.oncontextmenu = mischandler; document.onkeypress = keyhandler; document.onmousedown = mousehandler; document.onmouseup = mousehandler; //--> </script><br /> </center></td> </tr> </tbody> </table> </center>
Mesaj30.10.2011, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm saolun ama o yazıyı değiştirme şansım varmı ??????
Mesaj30.10.2011, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

güncelleme wardir yazar o resim resimi deistirebilirsn
Mesaj30.10.2011, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım resmi değiştirdim. bu resmi koyacam. demin photoshopta çizim upload ettim.

Arrow http://img48.resimup.net/di/EPUC.gif

Ama koyunca simsiyah oluo nedense kapkaranlık çıkıo. Naapacam ??

İmages url yazan yerde o yapım aşamasında resminin urlsi varmış onun yerine bunu koydum.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu