Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.09.2011, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu: <style> Tagları

Google'nın bazı ekstralarından yararlanmak için, sitenizi "Google Site Yöneticisi Araçları"na eklemeniz gerekiyor.
Bunu tr.gg uzantılı sitelerde yapabilmek için ise "Style" taglarını kullanmak gerekiyor.

Style tagları ile uğraşırken, yapım aşamasında ve içerisinde hiç bir kod bulunmayan sitemin sadece "CSS" koduna </style> tagını ekledim.

Ve reklamın bir üst satırında "//-->" çıkıyor. Resimde gördüğünüz gibi;


Diğer kodları denedim veya <style></style> tagları arasına bir kaç kod ekledim fakat oluşan şey hala duruyor.

Diğer taglarda denedim olmadı. Sadece </style> tagında gerçekleşiyor.

Uzun süredir bunun farkındayım fakat bugün konu açayım dedim belki bilen çıkar.
Bunun neden oluştuğunu bilen biri var mı?

______________
Mesaj30.09.2011, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu sorun sadice sende dostum.Hiç kimsede 1 yıldır BS'deyim kimsede bu sorunu duymadım Very Happy Very Happy
______________
~Ceblog.Tr.Gg~
Mesaj30.09.2011, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ceblog yazmış:
Bu sorun sadice sende dostum.Hiç kimsede 1 yıldır BS'deyim kimsede bu sorunu duymadım Very Happy Very Happy


Maalesef, dediğim bir sorun değil zaten. Soru.
Al </style> tagını git CSS kodunun sonuna yapıştır.

______________
Mesaj30.09.2011, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial yazmış:
ceblog yazmış:
Bu sorun sadice sende dostum.Hiç kimsede 1 yıldır BS'deyim kimsede bu sorunu duymadım Very Happy Very Happy


Maalesef, dediğim bir sorun değil zaten. Soru.
Al </style> tagını git CSS kodunun sonuna yapıştır.


zannedersem bunun da cevabı hackerfrıend kardesımızde vardı ama yınede bılmıyorum öyle bısı cıktıysa bence normal düzgün çalısıyo anlamında Wink
______________

Mesaj01.10.2011, 05:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanırım bedava-sitem in tasarım ayarları bölümündeki css koduna kodu eklerken

<style type="text/css">

</style>

kodu arasında ekliyorsunuz tabi normal olanda bu ama </style> bu kodu css kodundan silerseniz sorun gider çünkü bu kodu otomatik olarak css koduna eklediğiniz kodun sonuna yerleştiriyor sistem birde sizin eklediğiniz kod gözükmesin diye

<!---

-->

kodlarını ekliyor birde siz eklediğiniz zaman bu sefer o ok işaretini gösteriyor

uzun lafın kısası css koduna eklediğiniz --> kodunu silin
______________
Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
Mesaj01.10.2011, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufberki yazmış:
sanırım bedava-sitem in tasarım ayarları bölümündeki css koduna kodu eklerken

<style type="text/css">

</style>

kodu arasında ekliyorsunuz tabi normal olanda bu ama </style> bu kodu css kodundan silerseniz sorun gider çünkü bu kodu otomatik olarak css koduna eklediğiniz kodun sonuna yerleştiriyor sistem birde sizin eklediğiniz kod gözükmesin diye

<!---

-->

kodlarını ekliyor birde siz eklediğiniz zaman bu sefer o ok işaretini gösteriyor

uzun lafın kısası css koduna eklediğiniz --> kodunu silin


Dediğiniz gibi bir olay söz konusu değil.
Kod:
<style type="text/css">

</style>

ları arasına eklemiyorum.
En son satırınızda "-->" kodunu silin demişsiniz böyle bir kod eklemedim zaten ayriyetten bu kod değil Laughing

Tekrar söylüyorum </style> tagını sadece </style> tagını css kodunun en sonuna yapıştırdığınızda dediğim görüntüyü veriyor.

______________
Mesaj01.10.2011, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tam olarak (mantıklı açıklaması) bilmiyorum... Ama eğer css bölümüne eklediğiniz kodlardan ;

Kod:
<style type="text/css">

</style>


Kodlarını silerseniz sorun düzelir... Belki size mantıklı gelmeyebilir ama css bölümüne yukarıdaki kodları ekledikten sonra son satırlarını silerseniz sorun olmuyor... Yani ;

Style kodunun başlangıcı : <style type="text/css"
Style kodunun sonu : </style

olursa bir sorun olmuyor... Bu şekilde denemenizi tavsiye ederim fakat niçin style kodu kullanma gereği duydunuz? Bu başlangıç ve son style bölümünü silerseniz sorun ortadan kaldırır...
Mesaj02.10.2011, 09:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bakın demek istediğim olay şu;
Neden " "//-->" böyle bir şey çıkıyor. Yoksa style taglarını değişik şekilde kullanarak sorunu ortadan kaldırmayı bende biliyorum.

______________
Mesaj04.10.2011, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Question
______________
Mesaj07.10.2011, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu aktif.
______________
Mesaj07.10.2011, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dün bana sorun olmuştu bu
Teşekkürler
______________
[IMG]http://i.imgur.com/xih24.gif[/IMG]
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu