Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.10.2011, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodlarının Paylaşımları Buradan..

Evet Arkadaşlar sitemize ekleyecegimiz ziyaretçilerimize müzik dinletebilecegimiz radyo kodlarını burada paylaşıma sunabilirsiniz.
Ve buna benzer tüm müzik kodları buraya.
ayrıca istek radyo kod taleblerinizide bu başlığa gerçekleştirebilirsiniz..


Önceki Radyo kodları paylaşımlarını burada bulabilirsiniz.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36864
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159868&sid=8f0dec935d300f9c8e6d425933932223

______________


En son ua1905ua tarafından 03.12.2011 00:22:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj30.10.2011, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim bu kodlar nereye yazılıyor yeni başladımda cevap yazarsan sevinirim.
Mesaj06.12.2011, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu: eeeeeeeeee

bu kodları nereya yazacagız onunda bılgısını vewrsenız Rolling Eyes
______________
❀ ☆ ˙·٠•●♥ S O N S U Z U M ♥●•٠·˙❀ ☆
Mesaj06.12.2011, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba.
Yapmaniz gerken. Sitene giris. Sayfalarimi degistir.
Istediginiz bir alt sayfa secin. Kaynak butonuna tiklayin kodu yapistirin ve kaydet.
Bukadar basit. Kolay gelsin.
______________
Mesaj23.12.2011, 07:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesela Bir Radyo Kodumuz Var Elimizde
Kod:
<OBJECT ID=mp classid=clsid:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6>
<param NAME="URL" VALUE="mms://84.16.235.95/rv">
<param NAME="volume" VALUE="50">
<param NAME="playCount" VALUE="100">
<param NAME="uiMode" VALUE="mini">
<param NAME="rate" VALUE="1">
<param NAME="balance" VALUE="0">
<param NAME="currentPosition" VALUE="0">
<param NAME="autoStart" VALUE="-1">
<param NAME="currentMarker" VALUE="0">
<param NAME="invokeURLs" VALUE="-1">
<param NAME="mute" VALUE="0">
<param NAME="stretchToFit" VALUE="0">
<param NAME="windowlessVideo" VALUE="0">
<param NAME="enabled" VALUE="-1">
<param NAME="enableContextMenu" VALUE="-1">
<param NAME="fullScreen" VALUE="0">
<param NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0">
<param NAME="_cx" VALUE="5212">
<param NAME="_cy" VALUE="926">
</object>


Bu Kod Sitenize Şu Yolla Ekliyebilirsiniz ua1905ua Anlatmış Ama Bide Ben Anlatim Dedim Smile

Bu Kodu Kopyalayın Ve Ardından Sayfalarımı Değiştire Girin Yeni Sayfa Ekleyin Yada Varolan Bir Sayfaya Ekleyin Fark Etmez 2'sindede Aynı İşlemi Yapıcaz.
Sayfa Editörüne Eklenilen Kodun Aktif Olması İçin Yapılan Bir Butonumuz Var
"Kaynak" Butonu Bu Butona 1 Kere Basıcaz Ve Kodumuzu Yapıştırıcaz Daha Sonra Kodumuzun Tamamen aktif Olması İçin "Kaynak" Butonuna Bida Basıcaz Ve "Kaydet" Dicez Hayırlı Olsun Radyomuz Sitemize Eklendi.

ua1905ua Anlatmış Ama Ben Biraz Daha Detaya Girdim Kolay Gelsin Smile
Mesaj26.12.2011, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper. Detayli anlatimlar güzeldir.
______________
Mesaj29.02.2012, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kaynak butonu diye bir şey yok Sad
Sadece kaydet ve resim ekle düğmeleri var Sad
Mesaj10.05.2012, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Yapamadım

Biri Yardım Etsin kaynaga tıklayınca gene siteye akyom aynı kodlar cıkyo
Mesaj22.08.2012, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Nası yapamadın anlamadım

Kod:
<table width="260" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">     <tbody>         <tr>             <td style="text-align: center; "> <img alt="radyo fenomen canlı" width="355" height="124" src=/></td>         </tr>         <tr>             <td style="text-align: center; "><iframe border="0" name="play" src="http://www.radyofenomen.com/flvplayer/streamm64.htm" frameborder="0" width="355" scrolling="no" height="56">&amp;amp;amp;lt;/body&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/html&amp;amp;amp;gt;</iframe></td>         </tr>         <tr>             <td style="text-align: center; ">

bu da bi fenomen kodu reklamsız[/code]


En son cannotever tarafından 10.10.2012 18:03:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj21.09.2012, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaslar..

kod paylasiminda bulunurken. Sizden bir ricam olacak..!

[code kodlari buraya yazin.. ][/code]

üste gordugunuz sekilde paylasim yapa bilirsiniz..

konu yada basliklara cevap iletirken sag üst kosede code yazan buton var bunu kullanalim..

Kolay gelsin..
______________
Mesaj08.12.2012, 22:58 (UTC)    
Mesaj konusu: tr.gg de facebook ilişkisi ?

Mesela şimdi benim radyom var kendi kurduğum onun facebook sayfasını direk kendi siteme yansıtmak istiyorum ne yapmam gerek biri acil yardım edebilir mi ?
______________
Berkay Alper
Mesaj18.02.2013, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Şarkı kodlarını nereden bulabilirim?

Arkadaşlar, aslında benim sitem oyun sitesi olacak da, belki bir ekstralar bölümü ekleyerek şarkı da yükleyebilirim. Burada benim açımdan tek sorun da nasıl yükleyeceğimi bilmiyor olmam. Lütfen bana yardım edin. Yeniyim. Tahmin ediyorum ki oyunlarda olduğu gibi bunda da kod gerekiyo. Nereden bulabilirim? Bu arada istediğim şarkılar yabancı pop. Yani şarkıcı olarak örnek vermek gerekirse:
Lenka
David Guetta
Sia
Taio Cruz
Justin Bieber
Rihanna
Britney Spears
Kesha
Adele
Shakira....
Mesaj05.12.2013, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Kodlarının Paylaşımları Buradan..

[quote="ua1905ua"][b][color=green]Evet Arkadaşlar sitemize ekleyecegimiz ziyaretçilerimize müzik dinletebilecegimiz radyo kodlarını burada paylaşıma sunabilirsiniz.
Ve buna benzer tüm müzik kodları buraya.
ayrıca istek radyo kod taleblerinizide bu başlığa gerçekleştirebilirsiniz..[/color]

[color=indigo]Önceki Radyo kodları paylaşımlarını burada bulabilirsiniz.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36864
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=159868&sid=8f0dec935d300f9c8e6d425933932223
[/color][/b][/quote]
Mesaj18.12.2013, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu: radio

Merhaba arkadaşlar radyo uygulaması, kendinize ait android uygulama yapımı ve birçok şeyi öğrenmek için mesaj atabilirsiniz. veya skype adresimden ulaşabilirsiniz: pirsultan.alkan skype adresim..


Radyo Kodu
Kod:
<script>
   // MixStream Flash Player, http://mixstreamflashplayer.net/
   var flashvars = {};flashvars.serverHost = "95.154.254.153:8875/;";flashvars.getStats = "1";flashvars.autoStart = "1";flashvars.textColour = "red";flashvars.buttonColour = "black";var params = {};params.bgcolor= "ff02fff";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://mixstreamflashplayer.net/v1.3.js"></script>


______________
Fb.com/yrramm
Tw.com/pirsultan.alkan
youtube.be/superpirsultan
Mesaj06.02.2014, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu: yokk

kaynak butonu yok
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu