Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.11.2011, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenin adını haraketli yapma ??

Arkadaşlar hani ayarladan başlık ayarlıyoruzya... hani

http://www.hizliupload.com/di-H0QT.jpg

bunun gibi şey yazıoya yukardada..

işte o yazı çok uzun olunca... oluo. Smile

sağa doğru haraketli yapabilirmiyiz bunu ?
Mesaj25.11.2011, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım lütfen Sad
Mesaj25.11.2011, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet yapabiliyoruz kodu arıuyorum 1 dk
______________
Mesaj25.11.2011, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<!--------------INICIO DO EFEITO DA BARRA DO EXPLORER------------>

<script language=JavaScript>

var txt=" | SİTE ADINI YAZIN ";

var espera=200;

var refresco=null;

function rotulo_title() {

document.title=txt;

txt=txt.substring(1,txt.length)+txt.charAt(0);       

refresco=setTimeout("rotulo_title()",espera);}

rotulo_title();// -->

function MM_displayStatusMsg(msgStr) { //v1.0

status=msgStr;

document.MM_returnValue = true;}

function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0

window.open(theURL,winName,features);}//--></script>

<!-----------------------------FINAL----------------------------->

______________
Mesaj25.11.2011, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki bu kodu aldım naabacam fotokopisini çekip duvaramı asacam Very Happy nereye yapıştıracam bunu ????????
Mesaj25.11.2011, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
</head><script language="JavaScript1.2">

var message="|||||Mert Cevik Kisisel Web Sitesi|||||" //kayan başlık
var message=message+" " //gives a pause at the end,1 space=1 speed unit, here I used 10 spaces( at )150 each = 1.5seconds.
i="0" //declares the variable and sets it to start at 0
var temptitle="" //declares the variable and sets it to have no value yet.
var speed="150" //the delay in milliseconds between letters

function titler(){
if (!document.all&&!document.getElementById)
return
document.title=temptitle+message.charAt(i) //sets the initial title
temptitle=temptitle+message.charAt(i) //increases the title by one letter
i++ //increments the counter
if(i==message.length) //determines the end of the message
{
i="0" //resets the counter at the end of the message
temptitle="" //resets the title to a blank value
}
setTimeout("titler()",speed) //Restarts. Remove line for no-repeat.
}

window.onload=titler
</script></head>


______________
Mesaj25.11.2011, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

diğerini bilmem ama benim kodu alıp tasarım üstüne
______________
Mesaj25.11.2011, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş ben böyle demek istemedim. Hani yazı sığmıoya. Grand theft auto San andreas diye yazacak. Ama sağada devam edicek ... bu üç nokta koyuyo.
Mesaj25.11.2011, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

hareketli iste dediğim yere adını yaz Ç:S
______________
Mesaj25.11.2011, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazdımda ama sağa doğru gidio sığmayınca ... gelio sonuna.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu