Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.12.2011, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu: football tasarımın menü altına içerik ekleme

http://a1112.hizliresim.com/s/l/15wl1.jpg



resimdeki yere nasıl içerik ekleyebilirim
Mesaj18.12.2011, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

malesef ekleyemezsiniz böyle birşey yapmak için css tema kullanmalısınız
Mesaj18.12.2011, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş orası menü ekleyemezsin.
Mesaj18.12.2011, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

sağolun
Mesaj18.12.2011, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu: EGER

eger red tasarımı kullanırsan oralara içerik ekleyebilir sin Mr. Green
______________

Sitemden Çıkamıyorum???http://akpinarweb.tr.gg/forum/thema-1-Sitemden-%C7%FDkam%FDyorum.htm
Mesaj18.12.2011, 13:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: EGER

akpinarweb yazmış:
eger red tasarımı kullanırsan oralara içerik ekleyebilir sin Mr. Green



Hiç sanmıyorum. Smile

Bir tek css olursa ekleyebilir.

Eğer bilmiyorsan css tasarım çizim ve kodlamasını bana özel mesaj at.
Mesaj18.12.2011, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozgun-blog : Red tasarımda eklenebiliyor diye biliyorum...
Mesaj18.12.2011, 13:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
ozgun-blog : Red tasarımda eklenebiliyor diye biliyorum...
Evet yanlızca bir temada eklenebiliyor. Mr. Green
______________
Mesaj18.12.2011, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

devgezegen yazmış:
grafikdizayn yazmış:
ozgun-blog : Red tasarımda eklenebiliyor diye biliyorum...
Evet yanlızca bir temada eklenebiliyor. Mr. Green


Hmm , pardon Smile Zaten yanılmıyorsam demiştim.İyi günler.
Mesaj18.12.2011, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: football tasarımın menü altına içerik ekleme

betscenter yazmış:
http://a1112.hizliresim.com/s/l/15wl1.jpg



resimdeki yere nasıl içerik ekleyebilirim

Altta verdiğim kodu tasarım sayfandaki kutulardan birine kaydet.
Kodun içindeki 16px; left: 50px bu rakamlarda Top kodu yukarı aşağı taşır.left ise sola yaklaştırıp uzaklaştırır .top: 16px; left: 50px; bu rakamları ufaltıp ,büyüterek istediğin yere içerik ekleyebilirsin.İçeriğini kodun içindeki KOD BURAYA yazısının yerine ekle..
Kod:
<!--Kodbanks.tr.gg kodu istediğin yere yerleştir kodu basla--> <div style="position: absolute; top: 16px; left: 50px; background:; width: 13px; height: 16px"> KOD BURAYA </div><!--Kodbanks.tr.gg kodu istediğin yere yerleştir kodu bitir-->

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu