Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.08.2012, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Bosch Servisi

İstanbul’un tüm noktalarına ulaşan @tr.gg dısı link yasak, geçmişten günümüzü kalitesini sürekli arttırmaktadır. Müşterilerin olumlu tepkileri doğrultusunda sürekli kendisini yenileyen bosch servisi teknisyenleri, en güvenilir hizmeti vermektedir.

Haftanın 7 günü 24 saat boyunca servis taleplerinizi yanıtlayan çağrı merkezimiz, en kısa süre içerisinde servis ekiplerini adresinize yönlendirmektedir. Yoğunluk oluşmadığı takdirde aynı gün içerisinde arızaya müdahale eden @tr.gg dısı link yasak personeli sorunlar karşısında çözümleyici bir tavır sergilemektedir.

Oldukça geniş bir ağa sahip olan bosch servisleri, tüm sorunların üstesinden gelmekte ve müşterilerin beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunmaktadır. Servisimizden alacağınız hizmetler hakkında bilgileri sayfamızı inceleyerek öğrenebilirsiniz.



Tüm beyaz eşya, ankastre ve iklimlendirme cihazlarında oluşan hatalara çözüm üretmekte uzman bir konumda olan servisimiz çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Firmamız Ataşehir, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Fatih, Kadıköy, Mecidiyeköy ve Ümraniye gibi büyük ilçelerin yanı sıra tüm ilçe ve semtlere ulaşmaktadır.

18 yıllık servis tecrübesini her işe yansıtan uzman teknik kadromuz, arızaların onarılmasında profesyonel adımlar izlemektedir. Müşterilerine ayrıcalıklı hizmet veren servisimizden hizmet almak isterseniz web sitemizi ziyaret edin. @tr.gg dııs link yasak

@tr.gg dısı link yasak

@ciz-dizayn


En son mobilklima tarafından 11.08.2012 00:46:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu