Yazar |
Mesaj |
-

informess
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: Profil Avatar Boyutları Büyütüldü.. |
|
|
Evet belki fazla dikkat çeken bir yer değil o yüzden çoğu kullanıcı farkına varamamış olabilir. Profillerimizde ki avatar boyutları büyütüldü. Bedava-sitem yeniliklere devam ediyor....
______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

skmedia
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok dikkatlisin @informess, tebrikler.. |
|
↑
|
|
 |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umarım şu rankler de düzelir ve yıldızlı sisteme geçeriz. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
 |
-

gomerc
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benimde dikkatimi çekti hata zannettim ama değilmiş neyse bedava-sitem gelişmeye devam ediyor edecek.. |
|
↑
|
|
 |
-

skmedia
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baslangic-sayfam yazmış: umarım şu rankler de düzelir ve yıldızlı sisteme geçeriz.
Daha doğrusu profosyonel bir forum sistem ve tema ile wmaraci'ni geçmemiz lazım diye düşünüyorum  |
|
↑
|
|
 |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: baslangic-sayfam yazmış: umarım şu rankler de düzelir ve yıldızlı sisteme geçeriz.
Daha doğrusu profosyonel bir forum sistem ve tema ile wmaraci'ni geçmemiz lazım diye düşünüyorum
wmaraci biraz fazla yüksek bir hedef olmadı mı  own-free-website.com' u geçsek yeter  ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
|
↑
|
|
 |
-

skmedia
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baslangic-sayfam yazmış: skmedia yazmış: baslangic-sayfam yazmış: umarım şu rankler de düzelir ve yıldızlı sisteme geçeriz.
Daha doğrusu profosyonel bir forum sistem ve tema ile wmaraci'ni geçmemiz lazım diye düşünüyorum
wmaraci biraz fazla yüksek bir hedef olmadı mı  own-free-website.com' u geçsek yeter
tamam ama wmaraci yokken BS vardı.. Aslanım benim |
|
↑
|
|
 |
-

baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
11.09.2012, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skmedia yazmış: baslangic-sayfam yazmış: skmedia yazmış: baslangic-sayfam yazmış: umarım şu rankler de düzelir ve yıldızlı sisteme geçeriz.
wmaraci biraz fazla yüksek bir hedef olmadı mı  own-free-website.com' u geçsek yeter
tamam ama wmaraci yokken BS vardı.. Aslanım benim
yahoo varken de google yoktu  her şey eskilik mi  ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
12.09.2012, 06:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana bu başlığı allah mı göstertti iyiki görmüşüm bende sandım sistem hatası  ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
12.09.2012, 06:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: bana bu başlığı allah mı göstertti iyiki görmüşüm bende sandım sistem hatası
 ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
 |
-

devrimcity
Uzman Üye
|
12.09.2012, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah Sağ olasın senden de bir şey kaçmıyor ha  |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
12.09.2012, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: Eyvallah Sağ olasın senden de bir şey kaçmıyor ha ee 5 yılın verdıgı tecrube  ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
 |
-

denizmerkezi
Uzman Üye
|
12.09.2012, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir yenilik olmuş.Ama bundan önce yapılması gereken daha önemli şeyler de var  ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
 |
-

by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2012, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|