Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.09.2007, 08:54 (UTC)    
Mesaj konusu: süper lig puan durumu kodu

<span class="postbody"><iframe name="38haber_futbol_pd_out2" src="http://www.38haber.com/futbol_pd_buyuk_out.asp" frameborder="0" width="401" scrolling="no" height="380"></iframe></span><span class="gensmall"></span>
Mesaj08.09.2007, 09:19 (UTC)    
Mesaj konusu: selam kardeş

bu kodu nereye eklecez ki
Mesaj08.09.2007, 09:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ister tasarım ayarlarına istersende yeni bir sayfaya ekle
Mesaj30.08.2008, 08:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacknet yazmış:
ister tasarım ayarlarına istersende yeni bir sayfaya ekle
yha tmm da bu puan durumunu ekledim ama çok byük duruyor...Bunu nasıl küçültebilirim...???....Bir başka sorumda bu puan durumunda kayseri sporu işaret ediyor onu nasıl değiştirebilirim yardımını bekliyorum bye
Mesaj30.08.2008, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: süper lig puan durumu kodu

hacknet yazmış:
<span class="postbody"><iframe name="38haber_futbol_pd_out2" src="http://www.38haber.com/futbol_pd_buyuk_out.asp" frameborder="0" width="401" scrolling="no" height="380"></iframe></span><span class="gensmall"></span>



kodlarınzı sabit başlıkta ve code botonuna basarak yayınlayın
kırmızı olan kısımları sitenize göre düzenleyin
kolay gelsin Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu