Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.01.2013, 16:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitem Ortalanmıyor

Arakdaşlar sitem Sola Yapısık duruyor Ve Ortalayamıyorum Nasıl yapcam?

DEMEYİN BU SIGDIRMA YAPIYO ANI EKRAN BOYUTUNCA UZATIYOR ODA KÖTU GÖRUNTU OLUYOR.
<style type="text/css">
<!--
table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;
background-position:center;background-repeat:no-repeat; }
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
</style>

[/b]
Mesaj04.01.2013, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon Ortalama Koduymus Bu Zaten ama Ben En Uste Yazdım dıye Başlıgımı Ortalamıs O .yuzdende Sayfa Uzamıs Nereye Yazsam Tum sayfa Etkılenır
Mesaj04.01.2013, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
body{text-align:center;}
table{margin:auto;}

bunu yazınca bütün table lar ortalanacak haberin ola.
Mesaj04.01.2013, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="mahlasgenclik"][code]body{text-align:center;}
table{margin:auto;}[/code]
bunu yazınca bütün table lar ortalanacak haberin ola.[/quote]

Olmadı Tasarımın Üstüne Yazdım Sitede aynen cıkdı başına sonuna bisey koycazmı

body{text-align:center;} table{margin:auto;}
Mesaj04.01.2013, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
kodlamalar buraya
</style>

Bunlarıda biraz araştırarak yap sürekli kopyala yapıştırla biryere varamassın!
Mesaj04.01.2013, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Şunu dene

Arrow Şunu denerseniz iyi olucak ....

Tasarım üstüne:
Kod:
<style type="text/css">            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->            </style>   


Arrow Yardımcı olduysam ne mutlu bana Wink
Mesaj05.01.2013, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Şunu dene

konfor-paylasin yazmış:
Arrow Şunu denerseniz iyi olucak ....

Tasarım üstüne:
Kod:
<style type="text/css">            <!--
html, body {
text-align: center;
}
-->            </style>   


Arrow Yardımcı olduysam ne mutlu bana Wink


Sadece Tasarım UStundekı Yazılar Ortalandı Sıte Ortalanmadı :S
Mesaj05.01.2013, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Şunu dene

[quote="konfor-paylasin"]:arrow: Şunu denerseniz iyi olucak ....

[b][i][u][color=green]Tasarım üstüne:[/color][/u][/i][/b]
[code]<style type="text/css"> <!--
html, body {
text-align: center;
}
--> </style> [/code]

[b][color=green] :arrow: Yardımcı olduysam ne mutlu bana :wink: [/color][/b][/quote]

Sadece Tasarım UStundekı Yazılar Ortalandı Sıte Ortalanmadı :S
Mesaj05.01.2013, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Şunu dene

[quote="mz-arsiv"][quote="konfor-paylasin"]:arrow: Şunu denerseniz iyi olucak ....

[b][i][u][color=green]Tasarım üstüne:[/color][/u][/i][/b]
[code]<style type="text/css"> <!--
html, body {
text-align: center;
}
--> </style> [/code]

[b][color=green] :arrow: Yardımcı olduysam ne mutlu bana :wink: [/color][/b][/quote]

Sadece Tasarım UStundekı Yazılar Ortalandı Sıte Ortalanmadı :S[/quote]

Yapdım KArdesım Sagol Ama Eksık Bılgı Vermıssın Tasarımın UStune yazınca Sadece Us Ortalanıyor Kodu USte Yazdın Ama Ucunu Acık Bırakdım Sitenoın En Sonundada Kodu Kapattım </style> Diyerek Simdi Oldu
Mesaj05.01.2013, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bide Bunu Dene

Tasarım üstü
Kod:
<center><div id="content">


Tasarım Altı
Kod:
<center>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu