Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2014, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Site Başlığı Değiştirme Olmuyor!

Beyler Resim Altta Zaten Orada Gösterdim Orayı Düzeltemiyorum Ya Bir Konu Vardı Böyle Konunun Linkini Hatırlayamadım Ama O Konudada Resimle Gösteriyordu Ama Yapamadım İlgilenirmisiniz Lütfenn ?

______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

site ismini değiştiremiyon bildiğim kadarıyla
______________


Mesaj26.01.2014, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

brisin yazmış:
site ismini değiştiremiyon bildiğim kadarıyla

bak şöyle göstereyim siteme gir bi ama girdiğin gibi benim dediğim başlığa bak bi yazı geliyor sloganım o sonra hemen gidiyor o hep kalmıyor onu diyorm hep nasıl kalır biyerde gördüm ama hemen gidiyor
______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayarlar > Sitenin başlığı: 'ndan değiştirebilirsin.

Eğer yine olmadıysa bu kod sana yardım edebilir:
(Sayfana göre değiştir.)
:::
Kod:

<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

var default1 = "Forum Kitab";
var text1 = "ForumKitab |1 Eglence";
var text2 = "ForumKitab |2 Heyecan";
var text3 = "ForumKitab |3 Bilgi";
var text4 = "ForumKitab |4 Sitesi.";
var changeRate = 2000; // 1000 = 1 second
var messageNumber = 0;

function changeStatus() {
  if (messageNumber == 0) {
     window.status=default1;
     document.title=default1;
    }
  else if (messageNumber == 1) {
     window.status=text1;
     document.title=text1;
    }
  else if (messageNumber == 2) {
     window.status=text2;
     document.title=text2;
     }
  else if (messageNumber == 3) {
     window.status=text3;
     document.title=text3;
     }
  else if (messageNumber == 4) {
     window.status=text4;
     document.title=text4;
     messageNumber = 0;
     }

  messageNumber++;
  setTimeout("changeStatus();",changeRate);

}

changeStatus();

</SCRIPT>

______________
ForumKitab, bir
Mesaj26.01.2014, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

forumkitab yazmış:
Ayarlar > Sitenin başlığı: 'ndan değiştirebilirsin.

Eğer yine olmadıysa bu kod sana yardım edebilir:
(Sayfana göre değiştir.)
:::
Kod:

<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

var default1 = "Forum Kitab";
var text1 = "ForumKitab |1 Eglence";
var text2 = "ForumKitab |2 Heyecan";
var text3 = "ForumKitab |3 Bilgi";
var text4 = "ForumKitab |4 Sitesi.";
var changeRate = 2000; // 1000 = 1 second
var messageNumber = 0;

function changeStatus() {
  if (messageNumber == 0) {
     window.status=default1;
     document.title=default1;
    }
  else if (messageNumber == 1) {
     window.status=text1;
     document.title=text1;
    }
  else if (messageNumber == 2) {
     window.status=text2;
     document.title=text2;
     }
  else if (messageNumber == 3) {
     window.status=text3;
     document.title=text3;
     }
  else if (messageNumber == 4) {
     window.status=text4;
     document.title=text4;
     messageNumber = 0;
     }

  messageNumber++;
  setTimeout("changeStatus();",changeRate);

}

changeStatus();

</SCRIPT>


o kodu nereye yapıstırabilirm
______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

css kodu bölümüne

Yada tasarım altı kodlarının en altına başına <styles> yazıp sonuna </styles> yazarak Smile
______________
ForumKitab, bir
Mesaj26.01.2014, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

forumkitab yazmış:
css kodu bölümüne

Yada tasarım altı kodlarının en altına başına <styles> yazıp sonuna </styles> yazarak Smile

kardesm css kodu bolumune yapıstırdım olmadı ya yardım edermisin yine ozkantrk.tr.gg kaldı
______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitene Giriş Arrow Ayarlar Arrow Sitenin Başlığı Arrow Düzenle Arrow Kaydet.

Kodu tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyebilirsin.


İyi forumlar.
______________
GONE! no way back
Mesaj26.01.2014, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

clean-deneme yazmış:
Sitene Giriş Arrow Ayarlar Arrow Sitenin Başlığı Arrow Düzenle Arrow Kaydet.

Kodu tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyebilirsin.


İyi forumlar.

kardes olmadı yine ya ilkte cıkıyo sonra gidiyo
______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 16:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

clean-deneme yazmış:
Sitene Giriş Arrow Ayarlar Arrow Sitenin Başlığı Arrow Düzenle Arrow Kaydet.

Kodu tasarımın üzerindeki yazı kısmına ekleyebilirsin.


İyi forumlar.

kardes oldu cok saol ya
______________


Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız! (at) yerine gelecek.
Mesaj26.01.2014, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önemli değil.
Kolay gelsin.
Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenebilir.
İyi forumlar.

______________
GONE! no way back
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu