Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.05.2014, 12:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Duvar Paneli Alanında Önde Gelen Türkiye Firması



Bina çatıları fırtına, yağmur ve kar gibi tabiat olaylara karşı etkin bir koruma yaratmak için binalarda kullanılan aynı zamanda hava şartları ve yapının mimarisiyle çeşitlilik gösterebilen estetiklik uyumu yakalamak için kaplama örtüleridir.

Taşıyıcı sistemlerine, çatılar, eğimlerine ve kapatma ekipmanlarına göre farklılık göstermektedir. Çatı örtme malzemeleri ısı, su ve ses izolasyonunu sağlamalı, estetik, ekonomik ve kaliteli olmalı aynı zamanda yapıyı dış atmosfer koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini yerine getirebilmelidir. Çatı sistemlerinde en fazla kullanılan kapatma malzemeleri dış ve iç metal levha ile ileten maddeden oluşan sandwiç panellerdir. Sandviç paneller, ülkemizde son zamanlarda şantiye yapıları, sosyal ve sanayi yapıları, fabrikalar ve depolar vb. gibi birden fazla yapının çatı, cephe, iç bölme veya soğuk hava odalarında örtme malzemesi gibi kullanılabilir.
Sandviç paneller seri üretim ve montaj imkânı, güvenilir taşıma kapasitesi ve hafif konstrüksiyona ek olarak yüksek yalıtım özellikleri gibi mimari tercihlerde ön plana çıkmaktadır.

Akustik panel endüstri sektörünün gereksinimlerine tedarik eden, yaşamı kolaylaştıran ve rahat bir hale getiren, yalıtım yapısına bağlı olarak ısı, ses ve su izolasyonu yangın tedbiri sağlamaktadır. Estetik, ekonomik ve kaliteli olabilmesi aynı sürede inşaa yapısını dış etken koşullarından güvenli bir şekilde koruma işlevlerini sağlamaktadır. Sandviç cephe panelleri ülkemizde son günlerde sosyal ve sanayi yapıları, fabrikalar ve depolar, alışveriş merkezleri vb. gibi birden fazla inşaanın iç bölme, soğuk hava ve cephe örtme malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Assan Panel panel kaplama alanında Türkiye'nin öncü firmalarındandır.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu