Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.11.2014, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım edin lütfen acil

Lütfen yardım edin ya diyerini onun yanına koyamıyorum olmuyor cevaplarınızı bekliyorum acil lütfen Mad
Mesaj24.11.2014, 19:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Boşluk koyup yapıştır.
Mesaj24.11.2014, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

alttaki resmin sol tarafına tıkla silme işaretine tıkla yan yana gelir ama birleşikse gelmez foto bana birleşik gibi geldi
______________

ANKETİME KATILIRSANIZ SEVİNİRİM http://404fm.tr.gg/Anketimiz.htm içinden ne geçiyorsa ona tıkla Smile
Mesaj24.11.2014, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

technoatom yazmış:
Boşluk koyup yapıştır.

Yok kardeş öylede olmuyor ne yaptıysam olmadı bir harf bile yazsam asağı iniyor onun altına kod table ve div var ondan olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
Mesaj24.11.2014, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ...

404fm yazmış:
alttaki resmin sol tarafına tıkla silme işaretine tıkla yan yana gelir ama birleşikse gelmez foto bana birleşik gibi geldi

Yok kardeş olmadı bide resim değil birleşikde değil.
Mesaj24.11.2014, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: ..

valla aga bilmiyorum Sad
______________

ANKETİME KATILIRSANIZ SEVİNİRİM http://404fm.tr.gg/Anketimiz.htm içinden ne geçiyorsa ona tıkla Smile
Mesaj24.11.2014, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ...

sitetemasi yazmış:
404fm yazmış:
alttaki resmin sol tarafına tıkla silme işaretine tıkla yan yana gelir ama birleşikse gelmez foto bana birleşik gibi geldi

Yok kardeş olmadı bide resim değil birleşikde değil.

Kardeş Çerçeveyi kaldır tekrar dene
Mesaj24.11.2014, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ..

404fm yazmış:
valla aga bilmiyorum Sad

Buda Kodu:
Kod:
<!--TEMA KOD BASLANGIC-->
<table width="100" height="100" border="1" cellpadding="1" cellspacing="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td><!--Sitetemasi Üzerine Gelince Saydamlaşan Resim Başlangıcı--> <a target="_self" href="SİTE ADRESİ"><img border="0" alt="" body="" onmouseout="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseover="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=0" style="opacity: 1; width: 100px; height: 100px;" src="http://www.ozengen.com/wp-content/uploads/2013/05/bedava-tasar%C4%B1m1.jpg" /></a>   <!--Sitetemasi Üzerine Gelince Saydamlaşan Resim Kodu Sonu--></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!--TEMA KOD SONU-->
Mesaj24.11.2014, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ..

sitetemasi yazmış:
404fm yazmış:
valla aga bilmiyorum Sad

Buda Kodu:
Kod:
<!--TEMA KOD BASLANGIC-->
<table width="100" height="100" border="1" cellpadding="1" cellspacing="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td><!--Sitetemasi Üzerine Gelince Saydamlaşan Resim Başlangıcı--> <a target="_self" href="SİTE ADRESİ"><img border="0" alt="" body="" onmouseout="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=100" onmouseover="this.style.opacity=0.4;this.filters.alpha.opacity=0" style="opacity: 1; width: 100px; height: 100px;" src="http://www.ozengen.com/wp-content/uploads/2013/05/bedava-tasar%C4%B1m1.jpg" /></a>   <!--Sitetemasi Üzerine Gelince Saydamlaşan Resim Kodu Sonu--></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!--TEMA KOD SONU-->


Kardeşim Başka bir kod kullan bu olmuyor
Mesaj24.11.2014, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ...

technoatom yazmış:
sitetemasi yazmış:
404fm yazmış:
alttaki resmin sol tarafına tıkla silme işaretine tıkla yan yana gelir ama birleşikse gelmez foto bana birleşik gibi geldi

Yok kardeş olmadı bide resim değil birleşikde değil.

Kardeş Çerçeveyi kaldır tekrar dene

Öyle oluyor kardeş sorun tabledir 2 tane table yanyana gelmiyor tableyi kaldırınca oluyor
Mesaj24.11.2014, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Üzgünüm Bulamadım sorun ne?
Mesaj24.11.2014, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

technoatom yazmış:
Üzgünüm Bulamadım sorun ne?

Tek sorun 2 tane tabloyu yanyana getirme bu kadar ama olmuyor başka kodda denedim olmadı
Mesaj24.11.2014, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam beyler saolun yinede çözümü buldum css ile kusura bakmayın iyi akşamlar.
Mesaj25.11.2014, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu: ...

Ağa online kod deneme uygulamaları var orda yaz kodu oraya orda deniye deniye yap valla ben öyle yapıyorum genellikli düzeltiyorum sorunu Smile
______________

ANKETİME KATILIRSANIZ SEVİNİRİM http://404fm.tr.gg/Anketimiz.htm içinden ne geçiyorsa ona tıkla Smile
Mesaj25.11.2014, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ...

404fm yazmış:
Ağa online kod deneme uygulamaları var orda yaz kodu oraya orda deniye deniye yap valla ben öyle yapıyorum genellikli düzeltiyorum sorunu Smile

Valla ne dediğini anlamadım ama yaptım sorun çözüldü yani saol.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu