Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.09.2007, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUTON PROBLEMİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Butonla ilgili bir problemim var.
http://www.makebutton.com/index_tr.html
Bu siteden oluşturduğum butonu bilgisayarıma kaydettim. Daha sonra resim ekle dedim ve köprü oluştur ile butonu hazırladım..
BAKINIZ : http://www.haydieglenceye.tr.gg/V%26%23304%3BDEO.htm
Fakat görüldüğü gibi butonun etrafında mavi veya mor bir cerçeve gibi birşey var. Halbuki ben http://www.htmlkod.tr.gg/ sitesindeki gibi etrafında birşey olmadan yapmak istiyorum...

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Mesaj12.09.2007, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

<a href="http://www.haydieglenceye.tr.gg/Kurtlar-Vadisi-Videolar%26%23305%3B.htm"><img alt="resim" src="http://img.webme.com/pic/h/haydieglenceye/kurtlarvadisivideolari3.jpg" border="0" /></a>

düzelttim
______________
..::KANZUK::..


En son kanzuk tarafından 12.09.2007 16:49:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj12.09.2007, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne bilyim işte biri bişeyler yapmış
kardeş kusura bakma


En son bizimsehir tarafından 12.09.2007 16:56:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj12.09.2007, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

bizimsehir yazmış:
kanzuk gerekli bilgiyi vermiştim arkdaşa neden silip kodun değişik versiyonunu yazıyon Question

ben hiç bir şey silmedim Exclamation
amacın nedir?
______________
..::KANZUK::..
Mesaj12.09.2007, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam düzelttim ama ne olduğunu da anlamadım
Mesaj13.09.2007, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

KANZUK NASIL DÜZELTTİN AÇIKLARMISIN HALA AYNI SİTEMDEKİ BUTON SEN NASIL OLACAĞINI GÖSTERİRSEN NERDE HATA YAPTIĞIMI SÖYLERSEN İYİ OLCAK
Mesaj13.09.2007, 12:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

haydieglenceye yazmış:
KANZUK NASIL DÜZELTTİN AÇIKLARMISIN HALA AYNI SİTEMDEKİ BUTON SEN NASIL OLACAĞINI GÖSTERİRSEN NERDE HATA YAPTIĞIMI SÖYLERSEN İYİ OLCAK

böyle dene mutlaka istediğin gibi çalışır

<a href="http://www.haydieglenceye.tr.gg/Kurtlar-Vadisi-Videolar%26%23305%3B.htm"><img border="0" alt="resim" src="http://img.webme.com/pic/h/haydieglenceye/kurtlarvadisivideolari3.jpg" /></a>

kırmızı ile belirttim o parametre olmazsa olmaz
______________
..::KANZUK::..
Mesaj14.09.2007, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

AMA ANLAMADIM Kİ BÖYLE DENE DERKEN NASIL DENEYEYİM O KODU NE YAPCAM AÇIK BİRAZ ...
Mesaj14.09.2007, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

haydieglenceye yazmış:
AMA ANLAMADIM Kİ BÖYLE DENE DERKEN NASIL DENEYEYİM O KODU NE YAPCAM AÇIK BİRAZ ...


______________
..::KANZUK::..
Mesaj14.09.2007, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

TAMAM BU BUTON İÇİN ÇÖZÜM OLABİLİR AMA DİĞER BUTONLARI NASIL YAPACAĞIM BEN EN BAŞTAKİ MESAJDAKİ GİBİ BUTONU RESİM OLARAK KAYDEDİYOR, RESİM EKLEDEN RESMİ EKLİYOR VE KÖPRÜ OLUŞTURLA LİNKE YÖNLENDİRİYORDUM DİĞER BUTONLARIMDA NASIL YAPACAĞIM???
Mesaj14.09.2007, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

OK KURCALAYARAK BULDUM BUNA GÖRE YİNE ESKİ YÖNTEMLE EKLEYECEĞİM FAKAT DAHA SONRA KAYNAĞI AÇIP PARAMETREYİ EKLEYİP KAYDEDECEĞİM DEĞİLMİ DAHA KOLAY BİR YOLU VAR MI
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu