Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.06.2008, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu: neden ? ?...? ?

neden css koyunca başlık resimi ekliyemiyoruz
______________


En son oguzhanindunyasi tarafından 28.06.2008 11:04:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj28.06.2008, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

lütfen söyleyin yardım edinn
______________
Mesaj28.06.2008, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım konuyu biraz açarsan belki yardım edebilirim Wink
Mesaj28.06.2008, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlık resmi ekliyebiliyorsun ancak tasarım ayarlarından değil , sayfa editorunden tasarıma baslık olacak sekılde bır satır ac sonra baslık resmını koy ve o tasarımı menu gızleme koduyla her sayfaya uygula sabit başlıkta css yapımı anlatılmaktadır orda daha iyi anlarsın
______________


Mesaj28.06.2008, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaş Tasarım Ayarlarına Neden Ekleyemiyoruz Dedi Galiba???
Mesaj28.06.2008, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div id="headcenter">
<img src="Başlık resmi url si" title="--" /></div>
Mesaj28.06.2008, 12:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

oki
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu