Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.07.2008, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu: İntro yaptım ama sayfaya nasıl eklicem?

merhabalar dj-peace.tr.gg sitem için bir intro yaptım ama bunu siteye nasıl ekleyeceğim bir yardım edermisiniz.
______________


En son dj-peace tarafından 04.07.2008 00:54:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.07.2008, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş ekstralar Arrow ekstra ekle Arrow İntroyu SEÇ kodunu koy
______________



En son hakk1908 tarafından 02.07.2008 17:19:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj02.07.2008, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet Arkadasın Dedigi Gibi..

Orada 2 Adet Kutucuk Var.

İkisinden Bırsıne Kodu Yapısdırınız..
Mesaj02.07.2008, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ama Dikkat Edin Flash-İntro yu seçmeyin İntro yu seçin ßu konuda şaşırabilirsiniz Wink
______________
Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin !
Mesaj02.07.2008, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

ok anladım yani önce upload etmem lazım. değilmi.
Mesaj02.07.2008, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

dj-peace yazmış:
ok anladım yani önce upload etmem lazım. değilmi.


Evet.
Eğer flash yaptıysan upload için www.fileden.com önerebilirim
______________

Tasarımım hakkında yorum için http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=102163
Mesaj03.07.2008, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

valla yapamadım kardeşler:) flası ie de açıp kaynağı göster dediğimde verdiği kod şu
<html><head><script src="res://mshtml.dll/objectembed_neutral.js"></script></head><body objectSource="file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Belgelerim/My%20Web%20Sites/5/5.swf" onload="ObjectLoad();" leftmargin=0 topmargin=0 scroll=no> <form id="objectDestination"></form> </body></html>

filedene eklediğimde verdiği url şu
[img]http://www.fileden.com/files/2008/7/3/1986991/5.swf[/img] Free file hosting from File Den!

şimdi tam olarak ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz:)
Mesaj03.07.2008, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

dj-peace yazmış:
valla yapamadım kardeşler:) flası ie de açıp kaynağı göster dediğimde verdiği kod şu
<html><head><script src="res://mshtml.dll/objectembed_neutral.js"></script></head><body objectSource="file:///C:/Documents%20and%20Settings/Admin/Belgelerim/My%20Web%20Sites/5/5.swf" onload="ObjectLoad();" leftmargin=0 topmargin=0 scroll=no> <form id="objectDestination"></form> </body></html>

filedene eklediğimde verdiği url şu
[img]http://www.fileden.com/files/2008/7/3/1986991/5.swf[/img] Free file hosting from File Den!

şimdi tam olarak ne yapmam lazım bi yardım edermisiniz:)


arkadaşım şimdi
Kod:
<u><embed height="500" width="1000" menu="true" loop="true" play="true" src="http://www.fileden.com/files/2008/7/3/1986991/5.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><br />
</u>


Koddaki "500" ve "1000" flashın boyutu ben olasılıklı boyutu yaptım(height:yükseklik - widht:genişlik)
Oraları flash ın gerçek boyutuna göre ayarla Wink
______________
Mesaj03.07.2008, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

hemen deniyorum
Mesaj03.07.2008, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

valla allah razı olsun son düzenlemeleri yapıp yayınlıyorum
Mesaj03.07.2008, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

dj-peace yazmış:
valla allah razı olsun son düzenlemeleri yapıp yayınlıyorum


Önemli Değil Wink
______________
Mesaj03.07.2008, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet son haliyle yayına soktum yardım eden herkese teşekkürler.
Mesaj06.07.2008, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

dj-peace yazmış:
Evet son haliyle yayına soktum yardım eden herkese teşekkürler.

İYİ YAPTINDA BUNUN BOYUTU FAZLASIYLA BÜYÜK.BUNUN YUKLENMESİNİ BEKLEYECEK SABIRLI İNSAN NEREDE? Laughing
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu