Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2008, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlık Resiminin Üzerine

arkadaşlar Başlık Resiminin Üzerine Resim Koyma Kodunu bana verebilecek varmı Bana

ben bide red - Genel Tasarımını Kullanıyorum Birşey Degişirmi


En son ikariamittifaklari tarafından 04.07.2008 12:22:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj04.07.2008, 12:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

1- istediğin resimi resimlerimi yönetten yükle
2- tasarım ayarlarına gir
3-Başlik resmi(921x104 Piksel) bu kısmın karşısında standart var onu tıkla sonra yüklediğin resimin kodu çıkacak orada onu seç tasarımı kaydet de bu kadar

yalnız resimlerde sorun var Wink
Mesaj04.07.2008, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet biliyordum zati Çok Teşekkür ederim ama başlık resminin Üstüne Resim Koyma Kodu Yani Kendim Resimli Birşey Yapacagım Onu Sayfanın Sagında solunda Bir Yere Artık Kendi Zevkime Kalmış koyacagım Reklam Yapıcam Anket Gibi Şeyler Koyacam kodunu Arıyorum Onun Googlede Yazdım bulamadım
Mesaj04.07.2008, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ikariamittifaklari yazmış:
evet biliyordum zati Çok Teşekkür ederim ama başlık resminin Üstüne Resim Koyma Kodu Yani Kendim Resimli Birşey Yapacagım Onu Sayfanın Sagında solunda Bir Yere Artık Kendi Zevkime Kalmış koyacagım Reklam Yapıcam Anket Gibi Şeyler Koyacam kodunu Arıyorum Onun Googlede Yazdım bulamadım


gif,resim programlarıyla yapabilirsin
tam olarak ne yapmak istediğiniz yaz yardımcı olalım ..
Mesaj05.07.2008, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye girildik ten sonra Önlerine 1 reklam cıkacak isterse Tıklayıp Girer İsterse Kapatır. öyle Bir şey yapmak istiyorum
Mesaj05.07.2008, 08:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

ikariamittifaklari yazmış:
siteye girildik ten sonra Önlerine 1 reklam cıkacak isterse Tıklayıp Girer İsterse Kapatır. öyle Bir şey yapmak istiyorum


introya koyabilirsiniz reklamı ...
Mesaj05.07.2008, 08:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ikariamittifaklari yazmış:
siteye girildik ten sonra Önlerine 1 reklam cıkacak isterse Tıklayıp Girer İsterse Kapatır. öyle Bir şey yapmak istiyorum


Buyurun belki bu kod işinize yarayabilir,html ve java bölümünü incelerseniz daha değişiklerini de bulabileceksiniz..

Kod:
<!---------------REKLAM KOD BASLA------------------->  <style type="text/css">

#topbar{
position:absolute;
border: 0px solid blue;
padding: 0px;
background-color: red;
width: 200px;
visibility: hidden;
z-index: 0;
}

</style>  <script type="text/javascript">
var persistclose=1 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 10 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopright=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopright()", 0);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopright();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 10px; top: 15px; height: 165px;"><a href="javascript:;" onclick="closebar()"><strong>Kapat</strong></a> <a target="_blank" href="http://sitenin adresi"><img border="0" src="resmin adresi gif,jpg" alt="Image and video hosting by TinyPic" /></a></div>
<!-----------REKLAM KOD BITIR------------------->
Mesaj06.07.2008, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen Yazmıs:
Alıntı:
Buyurun belki bu kod iþinize yarayabilir,html ve java bölümünü incelerseniz daha deðiþiklerini de bulabileceksiniz..


Teşekürler


En son ikariamittifaklari tarafından 06.07.2008 17:55:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj06.07.2008, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

ikariamittifaklari yazmış:
gokseen Yazmıs:
Alıntı:
Buyurun belki bu kod iþinize yarayabilir,html ve java bölümünü incelerseniz daha deðiþiklerini de bulabileceksiniz..


Teşekürler


Kolay Gelsin Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu