Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.07.2008, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu: durum çubuğuna java eklemek nasıl olur

arkadaşlar ben durum cubuguna mesaj eklemek istiyorum
kodu buldum
ama bu kodu nereye yapıstıracam
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

YARDIM EDEN YOKMU
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

daha önce hiç böyle birşey duymadım ama sanırım;

Arrow Tasarım Ayarları
Arrow Gelişmiş Ayarlar
Arrow Tasarımın Üzerindeki Yazı

bölümüne yapıştırmalısın. Wink
______________
Mesaj06.07.2008, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

oda olmadı yardım edinnnnnnnnnnnnnn?
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

oda olmadı yardım edinnnnnnnnnnnnnn?
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodun doğruluğundan emin misin?
______________
Mesaj06.07.2008, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
</script>
<script language="JavaScript">
<!-- Hide

var scrtxt="www.arabeskdmar.tr.gg" + "Alemin En Baba Sitesi";
var lentxt=scrtxt.length;
var width=100;
var pos=1-width;

function scroll() {
  pos++;
  var scroller="";
  if (pos==lentxt) {
    pos=1-width;
  }
  if (pos < 0) {
    for (var i=1; i<=Math.abs(pos); i++) {
      scroller=scroller+" ";}
    scroller=scroller+scrtxt.substring(0,width-i+1);
  }
  else {
    scroller=scroller+scrtxt.substring(pos,width+pos);
  }
  window.status = scroller;
  setTimeout("scroll()",150);
  }
//-->
</script>
<style type="text/css">
A:link {text-decoration: none; color: #101010}
A:visited {text-decoration: none; color: #101010}
A:active {text-decoration: underline; color: #101010}
A:hover {text-decoration: none; color: #FF1901}
</style>
arkadaşım kod doğru işte bak

______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilmiyorum bende anlamadım tasarımın üzerindeki yazı ve site başlığı isimli alanlara yapıştırdım bu kodu ama çalışmıyor
______________
Mesaj06.07.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

sen birde su kodu dene
Kod:
<script language="JavaScript">
<!-- Hide

var scrtxt="İşte mesajımız gidiyor. Ziyaretçileriniz hayretle " + "donup kalacak...";
var lentxt=scrtxt.length;
var width=100;
var pos=1-width;

function scroll() {
  pos++;
  var scroller="";
  if (pos==lentxt) {
    pos=1-width;
  }
  if (pos < 0) {
    for (var i=1; i<=Math.abs(pos); i++) {
      scroller=scroller+" ";}
    scroller=scroller+scrtxt.substring(0,width-i+1);
  }
  else {
    scroller=scroller+scrtxt.substring(pos,width+pos);
  }
  window.status = scroller;
  setTimeout("scroll()",150);
  }
//-->
</script>

______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj06.07.2008, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu da çalışmadı
______________
Mesaj06.07.2008, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
//Kanzuk
var mesaj
mesaj = "Buraya Mesaj Yazılacak                 ";
hiz = 130;
krkgec = 1;
function kayanYazi() { 
mesaj; 
Scroll();
}
function Scroll() { 
window.setTimeout('Scroll()',hiz); 
window.status = mesaj; 
mesaj = mesaj.substring(krkgec) + mesaj.substring(0,krkgec); 
}
kayanYazi();
//-->
</SCRIPT>

______________
..::KANZUK::..
Mesaj07.07.2008, 22:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım siten yonlendirmelimi yanı baska lınkten falan gelıyosa calısmama dururmu olabılır
Mesaj09.07.2008, 18:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım altındaki yazıya ekle
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu