Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.07.2008, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu: sitem yavaş açılıyor

sitem yavaşlamış nasıl hızlandırırım birde sitemi açyığımda antivürüs programı uyarı veriyor
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj10.07.2008, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: sitem yavaş açılıyor

arabeskdamar yazmış:
sitem yavaşlamış nasıl hızlandırırım birde sitemi açyığımda antivürüs programı uyarı veriyor


eklediğiniz bazı kodlar virüs yayıyor oalbilir.
kodları deneyerek tekrar yükleyin ama size tavsiyem bütün kodalrı atın sil baştan kodları ekleyin.
diğer kodlara sıçrama olasaılığı var.

sitenizin hızlanması için aşağıdaki kodu deneyebilirsin.

Kod:
<script type="text/javascript"> /****************************************** * GALE Effect Script- By Altan d.o.o. (http://www.altan.hr/GALE/index.html) * Visit Dynamic Drive DHTML code library (http://www.dynamicdrive.com/) for full source code * Last updated Nov 9th, 05' by DD. This notice must stay intact for use ******************************************/ //Configure below to change URL path to the GALE image var GALEsrc="http://img486.imageshack.us/img486/5819/snow32jx.gif " // Configure below to change number of snow to render var no = 10; // Configure whether GALE should disappear after x seconds (0=never): var hidesnowtime = 0; // Configure how much snow should drop down before fading ("windowheight" or "pageheight") var snowdistance = "pageheight"; ///////////Stop Config////////////////////////////////// var ie4up = (document.all) ? 1 : 0; var ns6up = (document.getElementById&&!document.all) ? 1 : 0; function iecompattest(){ return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body } var dx, xp, yp; // coordinate and position variables var am, stx, sty; // amplitude and step variables var i, doc_width = 800, doc_height = 600; if (ns6up) { doc_width = self.innerWidth; doc_height = self.innerHeight; } else if (ie4up) { doc_width = iecompattest().clientWidth; doc_height = iecompattest().clientHeight; } dx = new Array(); xp = new Array(); yp = new Array(); am = new Array(); stx = new Array(); sty = new Array(); snowsrc=(snowsrc.indexOf("dynamicdrive.com")!=-1)? "http://img466.imageshack.us/img466/1904/snow3uh.gif" : snowsrc for (i = 0; i < no; ++ i) { dx[i] = 0; // set coordinate variables xp[i] = Math.random()*(doc_width-50); // set position variables yp[i] = Math.random()*doc_height; am[i] = Math.random()*20; // set amplitude variables stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; // set step variables sty[i] = 0.7 + Math.random(); // set step variables if (ie4up||ns6up) { if (i == 0) { document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><a href="http://dynamicdrive.com"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></a></div>"); } else { document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></div>"); } } } function snowIE_NS6() { // IE and NS6 main animation function doc_width = ns6up?window.innerWidth-10 : iecompattest().clientWidth-10; doc_height=(window.innerHeight && GALEdistance=="windowheight")? window.innerHeight : (ie4up && snowdistance=="windowheight")? iecompattest().clientHeight : (ie4up && !window.opera && snowdistance=="pageheight")? iecompattest().scrollHeight : iecompattest().offsetHeight; for (i = 0; i < no; ++ i) { // iterate for every dot yp[i] += sty[i]; if (yp[i] > doc_height-50) { xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30); yp[i] = 0; stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; sty[i] = 0.7 + Math.random(); } dx[i] += stx[i]; document.getElementById("dot"+i).style.top=yp[i]+"px"; document.getElementById("dot"+i).style.left=xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i])+"px"; } GALEtimer=setTimeout("GALEIE_NS6()", 10); } function hidesnow(){ if (window.snowtimer) clearTimeout(snowtimer) for (i=0; i<no; i++) document.getElementById("dot"+i).style.visibility="hidden" } if (ie4up||ns6up){ GALEIE_NS6(); if (hidesnowtime>0) setTimeout("hidesnow()", hidesnowtime*1000) } </script>

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj10.07.2008, 10:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir kodun virüslü olduğunu nasıl anlarız
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj10.07.2008, 10:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

arabeskdamar yazmış:
bir kodun virüslü olduğunu nasıl anlarız


Kod editorlerinde deneyiniz.
Eğer bu kodu kullanmak istemiyorsanız bir de şu yontemi deneyiniz.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25682


En son tumhepsiburada tarafından 10.07.2008 10:52:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu