Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.07.2008, 05:21 (UTC)    
Mesaj konusu: köprü sorunu

Sitemde bulunan Göreleyi Canlı İzleyen menüsüne küprü atıp canlı yayının açılan sayfamda izlenmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim. Köprü atıyorum ama benim istediğim gibi olmuyor. Yardım Lütfen Crying or Very sad
Mesaj17.07.2008, 05:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Köprü

istediğinizi yapmak için kod kullanmalısınız. Köprü sadece yönlendirme görevi görüyor. yani tıklandığı zaman başka siteye yada siten içinde verdiğiniz url adresine yönlendiriyor...
______________
Sedat YILDIZ

Mesaj17.07.2008, 07:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunu biraz daha açarmısın arkadaşım köprü sorunu derken yeni bir pencerede açılmasını istiyorsan

Kod:
<a target="_blank" href="http://www.seninsiten.tr.gg">YENİ PENCEREDE
AÇIKLMASI İÇİN</a></p>

______________
Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır.
Mesaj17.07.2008, 08:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

karayizbiz yazmış:
Sorunu biraz daha açarmısın arkadaşım köprü sorunu derken yeni bir pencerede açılmasını istiyorsan

Kod:
<a target="_blank" href="http://www.seninsiten.tr.gg">YENİ PENCEREDE
AÇIKLMASI İÇİN</a></p>


http://www.gorele.bel.tr/webcam.asp adresinden canlı yayın yapan görele belediyesine ait sayfanın canlı yayın bölümünü sitemde açtığım "Göreleyi Canlı İzleyin " sayfasında göstermek istiyorum. İlgi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Mesaj17.07.2008, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyur bunu dene

Kod:
<p align="center"><object id="Player" type="application/x-oleobject" height="370" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." width="440" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" viewastext="viewastext">
<param value="http://www.canliyayin.org/gorele/yayin.php" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="0" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="mini" name="uiMode" />
<param value="-1" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="0" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="11642" name="_cx" />
<param value="9790" name="_cy" /></object></p>

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj17.07.2008, 08:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen yazmış:
buyur bunu dene

Kod:
<p align="center"><object id="Player" type="application/x-oleobject" height="370" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." width="440" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" viewastext="viewastext">
<param value="http://www.canliyayin.org/gorele/yayin.php" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="0" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="mini" name="uiMode" />
<param value="-1" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="0" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="11642" name="_cx" />
<param value="9790" name="_cy" /></object></p>



İlgin için teşekkür ediyorum. Senin verdiğin kodla oldu. Ben daha önce kopyalayıp sayfaya atmıştım. O şekilde de oluyor. Hangisi daha sağlıklı yani sorunsuz çalışır?
Mesaj17.07.2008, 08:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

farketmez kod o playerin direk kaynağı .
kodu ekle

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj17.07.2008, 08:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen yazmış:
farketmez kod o playerin direk kaynağı .
kodu ekle


Eyvallah, ilgin ve yardımın için teşekkür ediyorum.
Mesaj17.07.2008, 08:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederim kolay gelsin
______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu