Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.07.2008, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu: ferkontu

arkadaşlar ben sag üst köşeyi kodmaster sitesinde ki gibi yapmak istiyorum kodu bilen varmı[/b]
Mesaj17.07.2008, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu: ferkontu

kodmaster.tr.gg olacak
Mesaj18.07.2008, 06:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

tam bilmiyorum ama galib şu kod işini görür
Kod:
<td><table width="415" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td class="text">

<div style="width: 480; overflow: auto;"><CENTER><FORM action="G%26%23304%3BR%26%23304%3B%26%23350%3B.htm" method="POST"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="c4aa817d58687281bd7538b4c47acbd8" /><TABLE><TR><TD>Kullanıcı adı:</TD><TD><input type="text" name="logindata[name]" value=""></TD></TR>
<TR><TD>Şifre:</TD><TD><input type="PASSWORD" name="logindata[kennwort]" value=""></TD></TR>
</TABLE>
<input type="hidden" name="mode" value="1">
<input type="hidden" name="checklogin" value="1">
<input type="hidden" name="logindata[checklogin]" value="1">
<input type="submit" value="GİRİŞ">
</CENTER></form></div>


</td>


______________
Metin Gökçek

Mesaj18.07.2008, 07:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

sağol kardeş
Mesaj18.07.2008, 07:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım ben senin sitene baktımda sende üye olma yokki giriş olsun benim siteye bi bak üye ol ve giriş diye sayfa var istersen sende öyle yap düşün cevap yaz
______________
Metin Gökçek

Mesaj18.07.2008, 07:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostum sen beni yanlış anlamişsin... Benim dediğim sayfanın içeri doğru kıvrılması
Mesaj18.07.2008, 07:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

ha kardeş özür dilerim 2-3 dk beklede bulabilirsem yollarım kodu
______________
Metin Gökçek

Mesaj18.07.2008, 07:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım kodu buldum sen gerekli yerleri değiştirecen
Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
Code0 = "%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3E%0D%0A%3C%21--%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Paper%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Ad%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27width%27%5D%20%3D%20540%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27height%27%5D%20%3D540%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27swingspeed%27%5D%20%3D%205%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_percent%27%5D%20%3D%2020%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_amplitude%27%5D%20%3D%201%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27width%27%5D%20%3D450%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27height%27%5D%20%3D%20450%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27img%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE%22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27dest%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22 LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ %22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27target%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%27_blank%27%3B%0D%0A%0D%0Adocument.write%28%27%3Cscript%20src%3D%22http%3A//static.de.euserv.adaos-ads.net/richmedia/pagepeel/pagepeel.js%22%20language%3D%22Javascript%22%3E%3C/script%3E%27%29%3B%0D%0A--%3E%0D%0A%3C/script%3E%0D%0A";
document.write(unescape(Code0));
//-->
</SCRIPT> 

______________
Metin Gökçek

Mesaj18.07.2008, 07:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

ha ayrıca denedim oluyo Wink
______________
Metin Gökçek

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu