Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.07.2008, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTENİZE SAĞDA KAYAN REKLAM KODU YANLIZ MOZİLLADA ÇALIŞIYOR

Kod:
<script language="JavaScript">

var w3c=(document.getElementById)?true:false;
var ns4=(document.layers)?true:false;
var ie4=(document.all && !w3c)?true:false;
var ie5=(document.all && w3c)?true:false;
var x,y,sx,sy,logo,logoW,logoH;

function getwindowsize(){
if(ie4||ie5){
x=document.body.clientWidth-logoW-30;
y=document.body.clientHeight-logoH-10;
}else{
x=window.innerWidth-logoW-25;
y=window.innerHeight-logoH-10;
}
setInterval('movelogo()',100);
}

function movelogo(){
if(ie4||ie5){
sx=document.body.scrollLeft;
sy=document.body.scrollTop;
}else{
sx=pageXOffset;
sy=pageYOffset;
}
if(ns4)logo.moveTo((x+sx),(y+sy));
else{
logo.style.left=x+sx+'px';
logo.style.top=y+sy+'px';
}}

window.onload=function(){
logo=(ns4)?document.layers['logo']:(ie4)?document.all['logo']:document.getElementById('logo');
if(ns4){
logoW=logo.document.images['logopic'].width;
logoH=logo.document.images['logopic'].height;
}else{
logoW=document.images['logopic'].width;
logoH=document.images['logopic'].height;
}
getwindowsize();
}

window.onresize=function(){
if(ns4)setTimeout('history.go(0)', 400);
else getwindowsize();
}
</script>

<div id="logo" style="position:absolute; left:0px; top:-100px">
<a href="#" target="_blank" title=""><img src="Resim.gif" border="0" name="logopic"></a>
</div>
Mesaj24.07.2008, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok sağol güzel kodlar paylaşıyorsun
______________
@sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır.
Mesaj24.07.2008, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu: ...................

SENDE SAĞOL
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu