Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2008, 22:58 (UTC)    
Mesaj konusu: bir sorum olacak

Benim bir sorum olacak.Acaba bedava sitemde sağ üst köşeye yaprak şeklinde kıvrılan reklam bölümü yapmak mümkün mü?Forumda biraz araştırdım ama bulamadım.Acaba olması mümkün mü?Bunun bir kodu var mı?
Mesaj02.08.2008, 02:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bir sorum olacak

mkpasa yazmış:
Benim bir sorum olacak.Acaba bedava sitemde sağ üst köşeye yaprak şeklinde kıvrılan reklam bölümü yapmak mümkün mü?Forumda biraz araştırdım ama bulamadım.Acaba olması mümkün mü?Bunun bir kodu var mı?


Bunun kodu daha önce verildi.Forumda arama yaparsan bulabiirsin Wink
______________

Mesaj02.08.2008, 03:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bir sorum olacak

mkpasa yazmış:
Benim bir sorum olacak.Acaba bedava sitemde sağ üst köşeye yaprak şeklinde kıvrılan reklam bölümü yapmak mümkün mü?Forumda biraz araştırdım ama bulamadım.Acaba olması mümkün mü?Bunun bir kodu var mı?


pagepell den bahsediyorsunuz sanırım google dan araştırabilirsiniz pagepell diye..
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj03.08.2008, 06:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

html kodları bölümnüde kod dün yayınlanmıstır..
______________
Mesaj03.08.2008, 07:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben bulamadım, linkini verebilir misiniz ?
Mesaj03.08.2008, 22:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Ben bulamadým, linkini verebilir misiniz ?

Aynen bende bulamadım acaba linkini verebilirmisin?
Mesaj03.08.2008, 22:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

link pls
Mesaj04.08.2008, 05:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
Code0 = "%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3E%0D%0A%3C%21--%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Paper%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Ad%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27width%27%5D%20%3D%20540%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27height%27%5D%20%3D540%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27swingspeed%27%5D%20%3D%205%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_percent%27%5D%20%3D%2020%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_amplitude%27%5D%20%3D%201%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27width%27%5D%20%3D450%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27height%27%5D%20%3D%20450%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27img%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE%22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27dest%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22 LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ %22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27target%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%27_blank%27%3B%0D%0A%0D%0Adocument.write%28%27%3Cscript%20src%3D%22http%3A//static.de.euserv.adaos-ads.net/richmedia/pagepeel/pagepeel.js%22%20language%3D%22Javascript%22%3E%3C/script%3E%27%29%3B%0D%0A--%3E%0D%0A%3C/script%3E%0D%0A";
document.write(unescape(Code0));
//-->
</SCRIPT>


RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE&LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ

bölümlerini kendinize göre doldurup tasarımın üstüne ekleyin...
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj04.08.2008, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok teşekkür ederim oldu
Mesaj04.08.2008, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok sağol kardeş uzun zamandır arıyordum.helesi buldum.tekrar teşekkürler.
Mesaj04.08.2008, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağol, Güzel paylaşım
______________
İmza Atamıyorum Diye Küçümsemeyin, Bende Gerektiği Yere PARMAK Basarım !!! Very Happy
Mesaj27.08.2008, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
Code0 = "%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3E%0D%0A%3C%21--%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Paper%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0Avar%20PagePeelBasicData_Ad%20%3D%20new%20Array%28%29%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27width%27%5D%20%3D%20540%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27height%27%5D%20%3D540%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27swingspeed%27%5D%20%3D%205%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_percent%27%5D%20%3D%2020%3B%0D%0APagePeelBasicData_Paper%5B%27minimized_amplitude%27%5D%20%3D%201%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27width%27%5D%20%3D450%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27height%27%5D%20%3D%20450%3B%0D%0A%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27img%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE%22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27dest%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%22 LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ %22%3B%0D%0APagePeelBasicData_Ad%5B%27target%27%5D%20%20%20%20%20%3D%20%27_blank%27%3B%0D%0A%0D%0Adocument.write%28%27%3Cscript%20src%3D%22http%3A//static.de.euserv.adaos-ads.net/richmedia/pagepeel/pagepeel.js%22%20language%3D%22Javascript%22%3E%3C/script%3E%27%29%3B%0D%0A--%3E%0D%0A%3C/script%3E%0D%0A";
document.write(unescape(Code0));
//-->
</SCRIPT>


RESİM URL ADRESİNİ BURAYA EKLE&LİNK ADRESİNİ BURAYA YAZ

bölümlerini kendinize göre doldurup tasarımın üstüne ekleyin...

Super bir paylasim tesekkurler!... Wink
Mesaj30.08.2008, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu: kodservisi

bu kod frefoxta gostermiyo explorerde gosteriyo sadece firefoxtada gostereni yokmu
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu