Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.08.2008, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu: resimdede anlattıgım gıbı bana bı cozum bulun arkadslar




resimdede anlattıgım gıbı bana bı cozum bulun arkadslar yaw kac gundur ugrasıyom ama takıldım kaldım


En son ooop09 tarafından 25.08.2008 20:50:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj25.08.2008, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Bence bu yolu deneyin..


yazmış:
Ziyaretçi defteri vs. EKSTRALARI TABLO İÇİNE ALMA


Arkadaşlar bunu yapmak için basit bir kodumuz var ancak bu koddaki tasarımıda farklı dizayn etmeliyiz

Kod:
<table style="width: 800px; height: 600px" cellspacing="1" cellpadding="1" width="493" border="1">
    <tbody>
            <td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF"></p>



kodumuzun içeriğini şöyle aktarayım :

withd ve height değerleri tablo büyüklüğüdür Wink

border,cellspacing , cellpadding tablo kenar kalıklıklarıdır Wink

bordercolor tablo kenar rengidir (border ayarını ''0'' yaparsanız renk gözükmez)

bgcolor ise tablo arkaplan rengidir Wink


---------------------------

kodumuzda resim vs. eklemk için kodda bulunan şu bölümlerin arasına resim,menü vs. kodunu koyuyoruz :Wink:


<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>


kod buraya

----------------------------

tasarımınızı nasıl yapıyorsanız bunuda aynı şekilde yapacaksınız ama tablonun üstüne koyabiliriz sadece Wink

-------------------------

şimdi kodu ekleme basamağı :

örnek resim:

Mesaj25.08.2008, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>



zıyeretcı defterının kodu bende yok kı ekleyımde tablo ıcınde olsun
Mesaj25.08.2008, 17:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>



zıyeretcı defterının kodu bende yok kı ekleyımde tablo ıcınde olsun


yanı "kod buraya" yazn yere ne kodu eklenıyo
Mesaj25.08.2008, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
ooop09 yazmış:
<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>



zıyeretcı defterının kodu bende yok kı ekleyımde tablo ıcınde olsun


yanı "kod buraya" yazn yere ne kodu eklenıyo


Merhaba,

Arkadaşım üstteki yazıyı DİKKATLİ okursan ne demek istediğiniz gayet net anlarsın.
Oraya resim vb. eklemek için kullanılır.
Ama arkadaşım bak AYRIINTLI BİLGİ için buradaki 2.mesajı iyi incele lütfen.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25987

İyi eğlenceler..
Mesaj25.08.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
ooop09 yazmış:
ooop09 yazmış:
<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>



zıyeretcı defterının kodu bende yok kı ekleyımde tablo ıcınde olsun


yanı "kod buraya" yazn yere ne kodu eklenıyo


Merhaba,

Arkadaşım üstteki yazıyı DİKKATLİ okursan ne demek istediğiniz gayet net anlarsın.
Oraya resim vb. eklemek için kullanılır.
Ama arkadaşım bak AYRIINTLI BİLGİ için buradaki 2.mesajı iyi incele lütfen.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25987

İyi eğlenceler..

arkadasım verdıgın bılgı ıcınsaol ama ben bunu yaptım su anda o kod var zaten ama ole yapınca zıyaretcı defterı baska sayfada acılıyo ve tasarım eklenmıyo ona ben tasarımımla bırlıkte olması ıcın ırame kullandım ama bu seferde sıtemın arka planı ne olursa zıyaretcı defterımde aynı oluyo ben orta bolumun sıyah olmasını ıstemıyorum
Mesaj25.08.2008, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
gokseen yazmış:
ooop09 yazmış:
ooop09 yazmış:
<td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF">kod buraya</p>



zıyeretcı defterının kodu bende yok kı ekleyımde tablo ıcınde olsun


yanı "kod buraya" yazn yere ne kodu eklenıyo


Merhaba,

Arkadaşım üstteki yazıyı DİKKATLİ okursan ne demek istediğiniz gayet net anlarsın.
Oraya resim vb. eklemek için kullanılır.
Ama arkadaşım bak AYRIINTLI BİLGİ için buradaki 2.mesajı iyi incele lütfen.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25987

İyi eğlenceler..

arkadasım verdıgın bılgı ıcınsaol ama ben bunu yaptım su anda o kod var zaten ama ole yapınca zıyaretcı defterı baska sayfada acılıyo ve tasarım eklenmıyo ona ben tasarımımla bırlıkte olması ıcın ırame kullandım ama bu seferde sıtemın arka planı ne olursa zıyaretcı defterımde aynı oluyo ben orta bolumun sıyah olmasını ıstemıyorum



yardım edecek yok mu yaw
Mesaj25.08.2008, 18:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadasım verdıgın bılgı ıcınsaol ama ben bunu yaptım su anda o kod var zaten ama ole yapınca zıyaretcı defterı baska sayfada acılıyo ve tasarım eklenmıyo ona ben tasarımımla bırlıkte olması ıcın ırame kullandım ama bu seferde sıtemın arka planı ne olursa zıyaretcı defterımde aynı oluyo ben orta bolumun sıyah olmasını ıstemıyorum yardımcı olun
Mesaj25.08.2008, 20:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

ooop09 yazmış:
arkadasım verdıgın bılgı ıcınsaol ama ben bunu yaptım su anda o kod var zaten ama ole yapınca zıyaretcı defterı baska sayfada acılıyo ve tasarım eklenmıyo ona ben tasarımımla bırlıkte olması ıcın ırame kullandım ama bu seferde sıtemın arka planı ne olursa zıyaretcı defterımde aynı oluyo ben orta bolumun sıyah olmasını ıstemıyorum yardımcı olun



bı soru sordum sabahtan beri beklıyorum yaw ne bıcım ıs bu bı cvp verın artık
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu