Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.08.2008, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu: css de konumlandırma kodlarını bilen varmı

arkadaşlar tasarımlarımda
mesela sayfa editöründe bir flash koydum onu sayfanın istediğm yerine getiremiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim
sanırım kodları var yardımcı olurmusunuz
Mesaj26.08.2008, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım sayfanda nereye ne eklemek istiyorsun ?
ben senin sayfa içeriğini göremedim zaten

______________
Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg


Mesaj26.08.2008, 18:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

şuanda zaten içerik yok
sayfamın istediğm yerine taşımak istiyorum
bunu nasıl yapacağm
Mesaj26.08.2008, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

adobkan77 yazmış:
şuanda zaten içerik yok
sayfamın istediğm yerine taşımak istiyorum
bunu nasıl yapacağm


div , css kodlarıyla taşıyabilirsin.
ancak bunlar hakkında bilgi almak için önce biraz daha forumu araştır.

______________
Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg


Mesaj31.08.2015, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Şöyleki.

Konumlandirma şöyleki, örnek vererek cevaplandıralım..

İlk önce css imizi yazalım..
.baslik { background-color:#ffff; margin-top:50px; margin-left:50px;}

konumlandırma margin-top ve margin-left ile yapılır.. margin-top: üstten, margin-left:soldan, dilersen margin-right: sağdan yaparsın..

Html ye geçelim..

<div class="baslik">SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ!!</div>

Gibi...

Yardımcı olduysam ne mutlu bana... İYİ FORUMLARR!!
______________


En son ozoyun56 tarafından 31.08.2015 17:13:05 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu