Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2008, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu: video ekleme sorunu

Selam,

Sitemde videolar kısmına diğer sitemdeki video kodlarını koydum .

Mesela

Kod:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="450" height="370"><param name="movie" value="http://www.azbuz.com/AzbuzVideo?videoId=41000000000710415&mode=e" /><param name="AllowScriptAccess" value="always"/><param name="FlashVars" value="config=41000000000710415"></param><param name="FlashVars" value="type=A"/><param name="wmode" value="transparent" /><embed src="http://www.azbuz.com/AzbuzVideo?videoId=41000000000710415&mode=e" flashvars="config=41000000000710415" flashvars="type=A" width="450" height="370" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object>


Kodları başka bir yerde (mesela frontpage) ile çalıştırabiliyorum. Sayfayı silerek tekrar oluşturup kodları koydum , arka plan ve diğer kodları kaldırıp sadece video kodu koydum yine çalışmıyor. Hizmeti veren siteylede iletişim kurdum onlarda bir sorun olmadığını söylüyorlar. Modlar yardımcı olursa sevinirim.[/code]
______________


En son otoparkur tarafından 29.08.2008 11:52:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj29.08.2008, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Videonun kodunu tam aldığınızdan emin olunuz..
Farklı browserlerden videoyu açmayı deneyiniz..

İyi eğlenceler..
Mesaj29.08.2008, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodda bir sorun yok çalışıyor.

kodu eklerken kaynak butonuna basın
kodu ekleyin
kaynak butonuna basmadan kaydet diyin.

______________
Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) Razz
Mesaj29.08.2008, 11:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodlar zaten kaynak butonuna basarak eklendi. Kaynak butonuna bastıktan sonra tüm kodları alıp frontpage de açtığım zaman videolar çalışıyor. Bs sayfama attığım zaman sorun var.

http://otoparkur.tr.gg/videolar.htm Sayfamda açtığım zama kodlar çalışmıyor.


Kodlar doğru kaynak sahibinden de teyit edildi. Sayfamda kaynağı görüntüle deyip kodların tamamını frontpager attığınızda çalıştığını görebilirsiniz.

Farklı browser lede denenmiştir.

Saygılarımla
______________
Mesaj29.08.2008, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Farklı browserlerde denediğinizden eminmisiniz?
Ben mozilla ile baktım videolarınızda bir sorun yok gayet gzel çalışıyor.

İyi eğlenceler..
Mesaj29.08.2008, 12:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

gokseen yazmış:
Merhaba,

Farklı browserlerde denediğinizden eminmisiniz?
Ben mozilla ile baktım videolarınızda bir sorun yok gayet gzel çalışıyor.

İyi eğlenceler..


Evet haklısınız mozilla ile çalıştı şimdi açtığımda. Ne yapmalıyım?
______________
Mesaj29.08.2008, 12:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sitenizi ziyeret eden kullanıcılara videoları mozilla firefox ile izleyebileceğini belirtin.

İyi eğlenceler...
Mesaj29.08.2008, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler iyi fikir Smile
______________
Mesaj29.08.2008, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

otoparkur yazmış:
Teşekkürler iyi fikir Smile

Wink
Mesaj29.08.2008, 12:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu arada kodun sadece

Kod:
<embed src="http://www.azbuz.com/AzbuzVideo?videoId=41000000000710415&mode=e" flashvars="config=41000000000710415" flashvars="type=A" width="450" height="370" type="application/x-shockwave-flash"></embed>


Kısmını koyunca explorerde de çalışıyor yeni çözdüm . Bilgilerinize Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu