Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2008, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Giriş Paneli YARDIM!

CSS kullanıyorum.Tasarımımın sağ tarafına Iceblue da olduğu gibi Giriş Paneli koymak istiyorum.Ne yapmalıyım?
Mesaj03.09.2008, 09:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
#sidebar_container{
position: absolute;
left: 50%;
top:140px;
margin-left: 300px;
width: 190px;
height: 400px;
background-color:#343434;
background-image:url;
border:1px solid #FFFFFF;
color:#000000;
overflow:auto;}



bu kodu css style kutucuğuna ekleyin.. daha sonra 1 kutucuğa giriş butonuna tıklayarak seçiniz.. ve kaydetiniz..

boyutunu, yerini ve benzeri seyleri yukarıdaki kod üzerinden değişiklik yaparak uygulayabilirsiniz..

iyi eğlenceler...

______________
Mesaj03.09.2008, 09:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Senin sitenden uyarladım ama denemedim.



Kod:
<center><script type="text/javascript"><!--
ch_client = "forumup";
ch_type = "mpu";
ch_sid = "forumup.com_high_mpu";
ch_vertical = "premium";
ch_width = 728;
ch_height = 90;
ch_alternate_ad_url = "http://sarkisla.forumup.com/banner728x90chitika_rpu.php?theme_body_bgcolor=E5E5E5&theme_body_link=006699&theme_body_text=000000&mforum=sarkisla&fudomainfirst=com&pos=high";
ch_target = "_blank";
ch_nosearch = 1;
ch_non_contextual = 4;
ch_color_border = "#E5E5E5";
ch_color_title = "#006699";
ch_color_text = "#000000";
ch_color_bg = "#E5E5E5";
//--></script> <script  src="http://scripts.chitika.net/eminimalls/amm.js" type="text/javascript">
</script></center>
<form action="login.php?mforum=sarkisla" method="post" target="_top">
    <table width="286" height="196" cellspacing="1" cellpadding="4" border="0" align="center" class="forumline">
        <tbody>
            <tr>
                <th nowrap="nowrap" height="25" class="thHead">L&uuml;tfen Kullanıcı İsminizi ve Şifrenizi Giriniz</th>
            </tr>
            <tr>
                <td class="row1">
                <table width="243" height="145" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">
                    <tbody>
                        <tr>
                            <td width="45%" align="right"><span class="gen">Kullanıcı Adı:</span></td>
                            <td><input type="text" class="post" name="username" size="25" maxlength="40" value="" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td align="right"><span class="gen">Şifre:</span></td>
                            <td><input type="password" class="post" name="password" size="25" maxlength="32" /></td>
                        </tr>
                        <tr align="center">
                            <td colspan="2"><span class="gen">Her ziyaretimde otomatik giriş yap: <input type="checkbox" name="autologin" /></span></td>
                        </tr>
                        <tr align="center">
                            <td colspan="2"><input type="hidden" name="redirect" value="" /><input type="submit" name="login" class="mainoption" value="Giriş" /></td>
                        </tr>
                        <tr align="center">
                            <td colspan="2"><span class="gensmall"><a href="profile.php?mode=sendpassword&amp;mforum=sarkisla" class="gensmall">Şifremi unuttum</a></span></td>
                        </tr>
                    </tbody>
                </table>
                </td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
<script type="text/javascript"><!--
ch_client = "forumup";
ch_type = "mpu";
ch_sid = "forumup.com_down_mpu";
ch_width = 300;
ch_height = 250;
ch_non_contextual = 4;
ch_vertical ="premium";
ch_default_category = "200001";
ch_target = "_blank";
ch_nosearch = 1;
ch_color_bg = "E5E5E5";
ch_color_title = "006699";
ch_color_text = "E5E5E5";
ch_color_border = "E5E5E5";
ch_alternate_ad_url = "http://sarkisla.forumup.com/banner300x250directadown.php?body_bgcolor=E5E5E5&color_link=006699&color_text=000000";
//--></script><script  src="http://scripts.chitika.net/eminimalls/amm.js" type="text/javascript">
</script>

______________
Mesaj03.09.2008, 09:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

yalnız bu benim forum sitemin. ben saklı sayfalara girişten bahsediyorum.Very Happy
Mesaj03.09.2008, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon Very Happy
______________
Mesaj03.09.2008, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

mpalfena yazmış:
yalnız bu benim forum sitemin. ben saklı sayfalara girişten bahsediyorum.Very Happy


benim yazdığım mesajı inceleyiniz..

iyi eğlenceler...
______________
Mesaj03.09.2008, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkür ederim onu uyguladım...
Mesaj03.09.2008, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

mpalfena yazmış:
teşekkür ederim onu uyguladım...


öncelikle rica ediyorum. sonra onun yerlerini ve renklerini kod içindeki akamlar ve renk kodlarını değiştirerek uygulayabilirsiniz..

iyi eğlenceler...
______________
Mesaj03.09.2008, 09:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

anladığım kadarıyla verdiiniz kod tasarımın üzerinde duruyor.Onu tasarımın içine alamaz mıyız?
Mesaj03.09.2008, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki siteye kimler login yapmış kimler online. bunu ekleyebilir miyiz?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu